Beka Tobin: Sumnjiva smrt glumičinog dečka

Beka Tobin: Sumnjiva smrt glumičinog dečka

Autor: | 12/07/2014

0


Dečko zvezde serije "Glee", glumice Beke Tobin, Met Bendik (35), pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Filadelfiji u četvrtak popodne.
Porodica veruje da je ovog vlasnika noćnih klubova ubio stres, odnosno da je doživeo srčani udar zbog previše posla i brige oko proširenja svog biznisa.
Meta je pronašla sobarica u Hotelu Monako u Filadelfiji, gde je bio na poslovnom putovanju. Uzrok smrti još uvek nije poznat, ali zvaničnici su izjavili da nije pronađen nikakav dokaz da je počinio samoubistvo, kao ni droge, lekovi, niti oružje.
Izvor je otkrio da je Bendikova porodica očajna zbog ove tragedije i da je Beka, koja se nadala da će se udati za Meta i sa njim imati decu, neutešna.
- Metova porodica je uništena. Njegovi roditelji brinu da je umro od srčanog udara, jer je radio veoma naporno, bio je pravi vorkaholik. Imao je velike planove za karijeru, želeo je da sve bude kako treba. On i Beka su bili ludo zaljubljeni i pričali su o braku i osnivanju porodice. Ona je neutešna - otkriva izvor i dodaje:
- On je bio sjajan lik, potpuno čist, nije se drogirao, samo je bio ekstremno ambiciozan i porodica veruje da ga je to ubilo. Sve to je veoma tužno. Beka ga je toliko volela i želela da provedu život zajedno.
Bendik i Tobinova bili su zajedno na ovom poslovnom putovanju, a veče pre nego što je Met pronađen mrtav, izašli su sa prijateljima.
U trenutku smrti, vodio je i posedovao nekoliko noćnih klubova, među kojima i jedan od najpopularnijih lokala za izlaske u ovom trenutku u Zapadnom Holivudu, DBA. Osoblje kluba odalo mu je počast u četvrtak uveče, kada se saznalo za njegovu smrt, izražavajući ljubav i poštovanje svih zaposlenih.
Metova smrt dolazi skoro tačno godinu dana nakon što je kolega njegove devojke iz serije "Glee", Kori Montit (31), prošle godine, 13. jula preminuo od predoziranja, a njegovo telo takođe je pronađeno u hotelskoj sobi.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin