Dara Bubamara: Suprug i ja planiramo novog člana porodice

Dara Bubamara: Suprug i ja planiramo novog člana porodice

Autor: | 11/07/2014

0

Posle uzbudljivih poslovnih poduhvata, kada je objavila nove singlove i imala mnogo zahtevnih nastupa, pevačica Dara Bubamara je sa suprugom Milanom Kesićem i njihovim petogodišnjim sinom Konstantinom otputovala na odmor u tursko letovalište Antaliju. Luksuzni hotel "Mardan Palace" bio je odlično mesto za odmor tročlane porodice, a izabrali su ga jer pruža fantastične sadržaje za najmlađe.
- U poslednje vreme imala sam mnogo posla i osećala sam se veoma umorno. Moj suprug je to shvatio i jednog dana samo je došao kući i rekao mi da se spakujem jer za nekoliko dana idemo na more - počinje priču Dara za "Hello!".
- U Antaliji smo proveli deset predivnih dana i lepo smo se odmorili, ali nam je najvažnije bilo da našem Kosti bude zabavno, pa smo sve podredili njemu. Na njegov zahtev svakog dana vozili smo se gondolama oko hotela, išli smo da gledamo delfine i zabavljali se u akvaparku. Kosta je uživao, ali i Milan i ja zajedno sa njim. Toliko nam se dopalo da u avgustu planiramo ponovo da dođemo u isti hotel - priča atraktivna Novosađanka.

Iako su se poslednjih sedmica pojavljivale njene fotografije na kojima se vidi da ima celulit, Dara ističe da je takav publicitet ne uznemirava jer je svesna svog izgleda.
- Sporne fotografije su dorađene u fotošopu, ali me tako nešto ne pogađa jer sam svesna svog izgleda, a publika na mojim nastupima može da se uveri da sam u pravu. Godinama sam zadovoljna svojom kilažom, mada sam se dok sam boravila u Americi ugojila nekoliko kilograma - objašnjava Dara, koju su pratile i spekulacije da joj je brak u krizi.
- Moj suprug i ja ne samo da se nismo rastali i posvađali nego planiramo da sledeće godine ponovo postanemo roditelji. Uostalom, Milan je tolika flegma da ja i nemam sa kim da se svađam. Te priče su plasirane zato što sam nedavno snimila provokativan spot za pesmu "Opasan", ali moj muž je bio na snimanju. U tom periodu u novinama su se pojavile i moje fotografije na kojima sam obnažena. Milan mi nije zamerio jer je svetski čovek i svestan je da se oženio pevačicom. Ljudima je čudno što jedno drugome dajemo potpunu slobodu, pa moj muž retko ide sa mnom na nastupe, a kako ne voli noćne izlaske, Novosađani me često mogu videti u provodu sa mojim kumom. Meni takav liberalan brak odgovara. Ne bih volela da imam muža od koga se neću razdvajati, jer smatram da bi takav odnos ugušio strast i ljubav.
Simpatična Vojvođanka planira da sa suprugom uskoro otputuje na Ibicu i prepusti se zabavi, po kojoj je to mondensko mesto poznato, kao i da se posvete jedno drugom.
- Zbog brojnih obaveza prošle godine nisam bila na letovanju, ali ću to ovog leta nadoknaditi, pa ću u tri navrata uživati u morskim čarima. Moja drugarica drži noćni klub na Ibici, pa smo Milan i ja odlučili da je posetimo u društvu sa našim kumom. Nećemo voditi Kostu, jer to mesto nije za mališane, a mi želimo da se prepustimo čarima noćnog života tog nadaleko čuvenog mesta za provod - zaključuje pevačica.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin