Slađa Delibašić: Loše se osećam posle opracije

Slađa Delibašić: Loše se osećam posle opracije

Autor: | 08/07/2014

0


Slađa Delibašić pre nekoliko dana hitno je operisala levo koleno na Vojnomedicinskoj akademiji, a posle nekoliko sati puštena je na kućno lečenje!

Denserka je nakon hirurške intervencije ležala na odeljenju traumatologije. Ekipa Kurira joj je otišla u posetu neposredno posle operacije i zatekla je omamljenu od anestezije kako nepomično leži u krevetu. Sobu je delila sa dve bake, uz koje joj je vreme brže prošlo. Iako je bila iscrpljena, a noga u zavojima, ona je novinare dočekala sa osmehom. Čim ih je ugledala na vratima, rekla je:
- Vodite me kući - a onda nam je objasnila da se konačno rešila svih muka koje joj je zadavalo povređeno koleno.

- Ovu povredu vučem već četiri godine i tek sada sam je se rešila. Hvala bogu da sam se konačno operisala. Zahvalna sam medicinskom osoblju ove ustanove koje se maksimalno angažovalo da sve prođe bez problema i ne znam na koji način da im se odužim. Loše se osećam zbog anestezije, ali brzo će proći. Za sedam dana sve će biti kao da se ništa nije dogodilo. Zbog napornog treninga povredila sam meniskus, a od sada će sve biti kao pre - rekla nam je Slađa.

Delibašićeva se pohvalila da njene ćerke Silvija i Marinela maksimalno brinu o njoj, kao i da ju je zvao bivši suprug Đole Đogani da joj poželi brz oporavak.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti