Amal Alamudin: Majka verenice Džordža Klunija protivi se njihovom braku

Amal Alamudin: Majka verenice Džordža Klunija protivi se njihovom braku

Autor: | 07/07/2014

0

Većina majki bile bi presrećne da njihove kćerke uspeju da osvoje srce Džordža Klunija, ai to nije slučaj sa majkom njegove verenice Amal Alamudin, koja nije oduševljena kćerkinim izborom. Britanski mediji prenose da Barija Alamudin ne odobrava Amalin brak sa holivudskim glumcem i da bi ona više volela da se njena kćerka uda za pripadnika njihove religije. Tridesetsedmogodišnja advokatica rođena je u Bejrutu u porodici libanskog porekla koja pripada religiji Druza, obliku islama. Prema njihovoj tradiciji, brak sa osobom koja ne praktikuje njihovu veru rezultira odbacivanjem i socijalnim bojkotom.
- Pomislili biste da je Amal "ubola džekpot" sa Džordžom Klunijem, ali Barija nije srećna - otkrio je bliski prijatelj porodice iz Londona, gde je Amal odrasla i gde Barija i dalje živi.
- Njena majka misli da Amal može bolje. Svima je rekla da ima petsto hiljada Druza, i pita se zašto nijedan od njih nije dovoljno dobar za nju.
Venčanje Amal i Klunija zakazano je za 12. septembar na jezeru Komo u Italiji. Par je odlučio da ceremonija neće biti održana prema običajima religije Amaline porodice, pošto ona razmišlja o tome da napusti svoju veru i da prihvati tradiciju svog budućeg supruga. Porodica Alamudin je aristokratskog porekla i njihovi koreni sežu sve do 14. veka. I dalje poseduju velike posede i raskošan dom u Libanu, gde je Amalin otac Ramzi odrastao.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti