Ksenija i Saša Milošević Mare: Čarobni trenuci sa našim Vanjom

Ksenija i Saša Milošević Mare: Čarobni trenuci sa našim Vanjom

Autor: | 06/07/2014

0


Juče malo posle podneva, iz porodilišta Gradske bolnice na Zvezdari, bračni par Ksenija i Saša - Mare Milošević odveli su kući svog sina Vanju. Srećni tata je stigao ranije i doneo nosiljku za dečaka, a u prolazu nam je dobacio:

- Odlično se osećam, kako ste vi?

Posle 45 minuta, srećni roditelji su izašli, sa širokim osmesima, držeći se za ruke. Mali Vanja je mirno spavao u nosiljci, koju je nosio Mare.

- Mi smo presećni i ispunjeni. Jedva smo uspavali Vanju, samo da se ne probudi brzo - rekla nam je Ksenija. Iako umorna, mama je zračila srećom.

Kompozitor i pevačica su zamolili uličnog svirača, koji je odmah zasvirao „Rodio se sin, mali gospodin“, da bude samo malo tiši, jer Vanji spavanje baš i nije milo.

Ksenija se porodila u četvrtak uveče, prirodnim putem, a svojim prijateljima je srećnu vest saopštila preko Fejsbuka pesmom „Ključ života“. Vanja je na rođenju bio težak 3.750 grama.

- Nikada ništa lepše i čarobnije nisam doživela - izjavila je ona tada.

Saša je rekao da je tokom porođaja imao puno poverenje u svoju suprugu, koja uvek drži sve konce u rukama.

- Dovezao sam je u porodilište oko pola dva i otišao. Bilo je jako napeto iako sam znao da će sve biti u redu - rekao je kompozitor za „Blic“.

Čim se Ksenija porodila, počelo je veliko slavlje, koje je trajalo do zore. Željko Vasić, Andrija Milošević, Marija Šerifović, Dejan Matić, Marinko Madžgalj veselili su se sa Maretom.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin