Saša Kovačević: Rekordni uspeh novog singla

Saša Kovačević: Rekordni uspeh novog singla

Autor: | 05/07/2014

0

Pop pevač Saša Kovačević definitivno je napravio jedan od većih hitova, a to dokazuje i YouTube top lista za Srbiju gde je zauzeo 1. mesto ove nedelje. Spot za novi letnji singl "Noć do podne", niže neverovatan uspeh na sajtu YouTube. Za samo četiri dana, ekranizaciju ove hit numere pogledalo je više od milion ljudi a njihov broj iz časa u čas sve više raste. Autor kompozicije i brat popularnog pevača, Rade Kovačević zahvalio se na svom Facebook profilu svim dragim ljudima koji su ih podržali od početka i doprineli zajedinčkom uspehu.
Video je sniman u Grčkoj na više lokacija, a društvo u spotu pravile su mu manekenke Mina Milutinović, Zorana Petrović, Isidora Iris Stefanović, Ana Bundalo, Maja Jovanović, Nela Živić, Milica Miletić, Sara Stojanović, Milena Perić, Ksenija Zagradjanin, Andrea Lakić, Marijana Ostojić, Anja Laković, Irena Šmigić, Jovana Radović i Sanja Paleksić.
Saša je jedini pevač na našim prostorima koji svoje spotove snima u ultraHD-4K rezoluciji. Reč je o većoj rezoluciji i detaljnosti slike koja je duplo veća od ful HD standarda, na čemu mu mogu pozavideti i mnoge svetske zvezde.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin