Pola sata sa... Milica Todorović

Pola sata sa... Milica Todorović

Autor: | 05/07/2014

0

Iako ima samo dvadeset tri godine, pevačica Milica Todorović ove jeseni proslavlja deset godina karijere, a za tu priliku planira da svoje fanove obraduje novim albumom koji priprema sa saradnicima. Kada je reč o izboru pesama, lepa plavuša najviše poverenja ima u bivšeg dečka, kompozitora i producenta Radeta Kovačevića, sa kojim je nastavila da sarađuje i posle raskida, a za razliku od većine bivših parova, njih dvoje su uspeli da prevaziđu sujetu i ostanu prijatelji. Atraktivnoj pevačici nova ljubav bi jako prijala, ali tvrdi da niko od udvarača koje ima nije privukao njenu pažnju i da kod suprotnog pola prvenstveno ceni smisao za humor. U međuvremenu, potpuno je posvećena poslu i osvajanju novih tržišta, a u njenom timu odnedavno je i njen zet koji za nju radi sve menadžerske poslove i pokazalo se da je to dobitna kombinacija.

Hoćete li predstojeće leto provesti radno ili ćete imati priliku i za odmor?

- Čitavog leta ću raditi, pevaću u Crnoj Gori na primorju, kao i prethodnih godina, ali ovog puta veći broj nastupa imaću u Hrvatskoj. Radujem se tome jer je to novo tržište gde do sada nisam imala priliku mnogo da radim. Obići ću mnogo gradova na njihovom primorju i verujem da ću imati uspešnu letnju turneju. Što se tiče odmora, prvi put ove godine tokom zime nisam imala slobodne dane, a neću otići ni na letovanje. Imam zakazane nastupe sve do Nove godine što je, s jedne strane, dobro, ali je i naporno.

Planirate li da pred leto objavite novu pesmu?
- Već sam snimila pesmu sa MC Jankom, a istovremeno i spot koji bi trebalo da bude objavljen za desetak dana. Uradila sam i duet sa Banetom Mojićevićem, ali tu numeru ćemo objaviti tek na jesen. Sigurno ću i sama snimiti jednu ili dve pesme, a do kraja godine planiram da objavim CD i da na taj način obeležim deset godina na estradi.

Da li vam je brzo prošlo tih deset godina?
- Jeste, počela sam da se bavim pevanjem već sa trinaest godina, mama me je prijavila na takmičenje "Zvezde Granda" zbog čega sam u početku bila očajna jer nisam slušala narodnu muziku i nisam sebe videla tamo. U međuvremenu svoj posao sam mnogo zavolela i zahvalna sam mami što se odlučila na taj korak.

Ranije ste se konsultovali oko izbora pesama sa bivšim dečkom Radetom Kovačevićem, radite li to i dalje?

- Da, Rade i ja smo u odličnim odnosima i konsultujem se sa njim o izboru pesama. Nedavno mi je predložio da uradim obradu jedne grčke numere što ću sigurno i učiniti.

Da li je vaš raskid definitivan ili postoji šansa da se pomirite?
- Ne postoji šansa za pomirenje, nas dvoje smo sada prijatelji, ne volim da pričam mnogo na tu temu.

U medijima se pisalo da imate dečka, postoji li novi muškarac u vašem životu?
- Nemam novog momka jer čekam da se pojavi pravi. Imam udvarače, ali nijedan od njih mi za sada nije privukao pažnju.

Kakve muškarce volite?

- Kada je fizički izgled u pitanju nemam određeni tip muškarca, ali volim pametne i duhovite momke koji umeju da me nasmeju.

Kako ste odlučili da počnete da živite sa sestrom i njenom porodicom?
- Moja sestra, njen suprug i dvoje njihove dece donedavno su živeli u Sloveniji, gde su držali restoran brze hrane, a sada su se preselili u Beograd, gde uskoro otvaramo restoran u kome ćemo prodavati kebab. Odlučili smo da svi živimo zajedno i odlično funkcionišemo. Moj zet mi je sada i menadžer, a pošto imamo i dva psa, kuća nam je uvek puna.

Koliko ste upućeni u posao oko brze hrane?
- Ja se neću baviti time, ali sam upoznata sa materijom. Naučila sam da spremam mnoge sosove, a išla sam zajedno sa njima u Nemačku u nabavku mesa tako da sam dosta naučila i o tome.

Zbog čega ste odlučili da vam zet bude i menadžer?

- Nedavno mi je istekao ugovor sa "Grandom", a moj zet je ranije držao noćne klubove i prilično je upućen u estradu, tako da odlično sarađujemo. Ostajem u "Grand produkciji" i nastaviću da za njih izdajem pesme, ali mi oni više ne zakazuju nastupe.

Koliko ste vezani za sestriće?
- Devetogodišnji Danilo i dvoipogodišnji Novak moje su dve najveće ljubavi. Stalno smo zajedno, obožavam ih. Obojica su vrlo talentovani za muziku, a pošto u kući imamo klavir često me teraju da im sviram, a oni mogu da otpevaju svaki ton koji ja odsviram.

Nedavno ste se upoznali sa teniserkom Jelenom Janković, kakav je utisak ostavila na vas?
- Nas dve smo se srele na aerodromu u Diseldorfu. Ona se vraćala sa turnira, a ja sa svirke. Prišla sam joj da se upoznamo i da se slikamo jer jako cenim njen rad. Posle razgovora, odlučile smo da u Beogradu odemo zajedno na večeru i da se bolje upoznamo. U restoranu su svirali tamburaši koje je Jelena zamolila da mi dozvole da otpevam jednu pesmu, a ja sam za tu priliku izabrala numeru "Vranjanka".

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin