Ksenija i Saša Milošević Mare: Dobili sina Vanju

Ksenija i Saša Milošević Mare: Dobili sina Vanju

Autor: | 03/07/2014

0

Supruga Saše Miloševića Mareta, Ksenija, porodila se sinoć u 20 časova i 20 minuta u Gradskoj bolnici u Beogradu i na svet donela zdravog dečaka.
Srećnu vest podelila je najpre sa prijateljima na društvenoj mreži Fejsbuk objavivši pesmu Olivera Dragojevića "Ključ života".
Ponosni roditelji sina će nazvati Vanja, a prema informacijama do kojih je došao "Blic", bivša članica ženskog pop sastava "Beauty Queens", oseća se odlično i porođaj je prošao u najboljem redu.
- Nikada ništa lepše i čarobnije nisam doživela. Porodila sam se prirodnim putem, a dr Mitrović i anesteziolog dr Stefanović su zaslužni što ću ovo pamtiti zauvek kao najlepše iskustvo. Želela bih da svi dožiive ovu sreću - rekla je za "Blic" ponosna mama.
Njen suprug, proslavljeni kompozitor, tekstopisac i aranžer Saša Milošević Mare, sa svojim prijateljima i familijom proslavlja rođenje svog, trećeg po redu deteta. Među zvanicama, osim najbližih članova porodice i prijatelja, našao se i njihov venčani kum Andrija Milošević, pevač Dejan Matić i mnogi drugi.

Itvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti