Kristina Kušić je pobednica Elite Model Look

Kristina Kušić je pobednica Elite Model Look

Autor: | 02/07/2014

0


Devetnaestogodišnja Kristina Kušić iz Ivanjice pobednica je Roventa Elite model looka 2014. godine. Ona će biti predstavnica Srbije na svetskom Elite Model Look finalu koje se održava u Kini krajem godine. Drugo mesto je osvojila Marija Lukić (15) iz Beograda, a treće Ivana Trivić (16) iz Novog Sada. Sve ovo su imali priliku da vide gledaoci putem emisije AMI G show u okviru koje je i održan izbor u jednom od Pinkovih studija u Šimanovcima. U VIP žiriju bili su Biljana Tipsarević, Nevena Božović, Milan Kalinić, dok su stručni žiri činili Mirjana Udovičić, Danijela Dimitrovska Amidžić, Martina Kobesova (predstavnik Elitove centrale iz Londona) i Velibor Milićević (direktor predstavništva Rowente koja je generalni partner projekta).
Devojke su blistale u haljinama iz modnog ateljea Biljane Tipsarević, a nosile su i suknje modne blogerke Zorane Jovanović.

Elite model look je već tri decenije najprestižniji izbor za modele na svetu i jedinstvena prilika za modele da zakorače u vrhunski svet mode. Preko ovog izbora otkrivene su Linda Evanđelsta, Sindi Kraford, Žizel Bundšen, Alesandra Ambrosio, Andriana Lima i mnoge druge. I ove godine organizator u Srbiji je bila agencija Models inc koja vodi karijere domaćih top modela Simone Andrejić, Danijele Dimitrovske, Marije Vujović, kao i svetskih nada modelinga kao što su Antonina Petković i Katarina Lukić.

pobednica i danijela i mira udovicic

pobednice

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin