Gural Premier Tekirova: Vaše je samo da se opustite i uživate

Gural Premier Tekirova: Vaše je samo da se opustite i uživate

Autor: | 01/07/2014

0


Svim neodlučnim putnicima izbor letnjeg godišnjeg odmora je do sada je zadavao prave muke, bilo da je u pitanju porodično letovanje ili romantični odmor za dvoje.
A kako bi vaš odmor bio upravo ono što treba da bude - vreme kada se ne misli na obaveze i prikuplja energija za nove poduhvate, treba da budete rasterećeni, posvećeni sebi i osobama koje volite.
Zato, izbor savršene destinacije, hotela i prevoza prepustite stručnjacima, a vaše je samo da uživate. Stručni tim agencije Big Blue za vas je i ove sezone spremio raznovrsnu ponudu hotela, koje ćemo vam predstavljati u narednim danima.

Nakon Mardan Palace, predstavljamo vam Gural Premier Tekirova!

Hotel se nalazi 75 km od aerodroma u Antaliji, 17 km od Kemera, u centru Tekirove, na samoj obali mora. Hotelski kompleks zauzima površinu od 200.000 m2, a sagrađen je u tradicionalnom turskom stilu 2010. godine.

Zamislite dugačku plažu, čisto i bistro more, odlične deluxe sobe, akva park za decu i odrasle, veliki izbor internacionalne kuhinje, odličnu uslugu, animaciju na profesionalnom nivou, zelenilo između svih delova bež kompleksa - to sve ima u ovom hotelu, koji odiše notom luksuza i prestiža. Na svakom koraku je neki detalj koji vas podseća na tp da ste na odmoru koji ste dugo očekivali i sada zasluženo u njemu uživate. Osmesi zaposlenih vas umiruju i bilo da ste pored bazena, u moru ili na predstavi u amfiteatru, srećni ste. Deca su zbrinuta zahvaljujući školovanim animatorima, u društvu klinaca iz svih krajeva sveta. Igra se tenis, odbojka, fudbal, ili se uživa u hamamu koji vas vraća kroz vreme u doba sultana i harema.

Vaše je samo da se opustite i uživate - Gural Premier Tekirova

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: turska