Vlada Vuksanović: Nataša je deo prošlosti

Vlada Vuksanović: Nataša je deo prošlosti

Autor: | 30/06/2014

0

Maneken i biznismen Vladimir Vuksanović nedavno je počeo da glumi. Dobio je uloge u dve serije "Žene sa Dedinja" i "E.R.".
- Tu se svakako ne može govoriti o glumi, u klasičnom smislu, već samo o angažovanju trenutno popularnog lica za koga se smatra da može doprineti popularnosti serije. Uradio sam najbolje što sam mogao, ono što se od mene očekivalo. Koliko je to dobro, proceniće drugi - kaže Vlada.

Šta ima novo na polju manekenstva?

- Manekenstvo sam uvek doživljavao kao hobi, prvo dok sam studirao, kao i sada kad se bavim ugostiteljstvom. Hvala Bogu, još sam zanimljiv brendovima koji ulažu u sopstvenu reklamu pa dobijam razne ponude. Biram one koje smatram interesantnim i koji mi predstavljaju profsionalni izazov.

Da li biste opet učestvovali u nekom rijalitiju i šta ste uradili sa novcima od "Survivora"?
- Rijaliti programi mi nisu omiljena televizijska forma. Dobijao sam pozive za učešće u apsolutno svim takvim programima koji se emituju kod nas, ali sam prihvatio samo “Survivor”. To je bila jedinstvena prilika da ispitam svoju mentalnu i fizičku snagu. Smatram to jednim od svojih najboljih iskustava. Novac koji sam osvojio uložio sam najvećim delom u posao, naravno uz opasku da sam deo potrošio na sitna zadovoljstva. Što se tiče eventualnog ponovnog učešća, razmislio bih o učešću u profilu sličnom “Survivoru”.

Da li vam je karijera manekena stagnirala zbog Nataše ili to nije istina?
- U toj karijeri u našoj zemlji, dostigao sam vrhunac obzirom da nikada nisam prihvatao angažman u inostranstvu. Ljubav inače svakoga čini lepšim, a u manekenstvu je upravo ta činjenica najznačajnija.

Da li vam smeta što se i dalje piše Vlada Vuksanović, poznat i kao bivši dečko Nataše Bekvalac?

- Ne, jer to više govori o inventivnosti onih koji pišu, nego o meni. Razumem da veze između manekena, sportista i pevačica pobuđuju interesovanje medija. Za mene, ljubavi koje su prošle predstavljaju samo deliće nečijih biografija.

Da li ste krenuli dalje u ljubavi?
- Razvoj je uvek ići napred. Trudim se da iz prošlosti izvučem samo najbolje, ali u njoj ne živim. Sledeći svoja uverenja, idem dalje.

Da li vas jure devojke?
- Više volim da ja jurim devojke.

Šta vam najviše smeta od kada ste postali poznata ličnost, a šta imponuje?

- Ne doživljavam sebe baš kao neku poznatu ličnost. Živim na isti način kao i pre javnog pojavljivanja. Međutim, ponekad primetim da ljudi obraćaju pažnju na mene, što ume da me iznenadi. Ali činjenica da me znaju omogućila mi je mnoge lepe susrete, pa i priliku da ponekad pomognem drugima.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin