Marija Savić Srećković: U prvoj trudnoći napravila sam nedopustivu grešku

Marija Savić Srećković: U prvoj trudnoći napravila sam nedopustivu grešku

Autor: | 30/06/2014

0


Poznati supružnici Marija Savić Srećković i Aleksandar Srećković Kubura ponosni su roditelji dva sina – Alekse (18) i Vanje (19 meseci). Fitnes instruktorka za portal Lepota i zdravlje otkriva kako je podnela trudnoće i kako se snalazi za bebom, nakon toliko vremena.

Da li je druga trudnoća bila ”slučajna” ili ste pomislili da je pravo vreme za drugo dete?
- Dugo smo priželjkivali još jednog Srećkovića. Kada je potencijalna razlika u godinama prešla pet, pa još pet, pa još pet, shvatili smo da je krajnje vreme.

Prvi put ste bili trudni u ranim dvadesetim, drugi put u srednjim tridesetim. Koju trudnoću ste lakše podneli?

- Mnogi ne veruju kad kažem da sam trudnoću u ovim poznim godinama lakše podnela nego onu u dvadesetim. Tada sam napravila veliku i nedopustivu grešku – ugojila sam se preko 35 kg. Drugi put sam bila disciplinovana, što mi nije teško palo, jer sam kroz sport stekla zdrave navike.

Bili ste aktivni do odlaska na porođaj.
- Hiperaktivna sam, ali sam osluškivala šta mi prija. U prirodi mi je da vežbam i ne osećam se dobro kad mi je to uskraćeno. Pešačila sam dnevno 6 km, radila jogu... Prvih šest nedelja trudnoće, dok nisam ni znala da sam u drugom stanju, radnim danima sam vodila treninge, a vikendom skijala na Kopaoniku. Četiri dana pre porođaja snimila sam emisiju u kojoj sam pokazivala vežbe, a na porođaj sam otišla posle završetka treninga koji sam vodila. To svakako nije preporuka.

Ostatak intervjua pročitajte OVDE!

Autor: Eva Čubrović, Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin