Venus Vilijams i Tomas Berdih: Obnažili se za časopis ESPN

Venus Vilijams i Tomas Berdih: Obnažili se za časopis ESPN

Autor: | 24/06/2014

0

Peterostruka pobednica Vimbldona Venus Vilijams u intervjuu za časopis ESPN progovorila je o borbi s teškom bolesti i o tome kako će život za nju zauvek biti velika borba.

Navikli smo da ih gledamo u "ful opremi" , tako da je malo čudno kada ih vidimo bez znojnica, kačketa, šortseva i suknjicau kojima drže loptice za servis... Naravno, svu opremu sa logom sponzora su skinuli za sebe kako bi učestvovali u specijalnom, godišnjem izdanju sportskog magazina "ESPN" posvećenom "telima".

Osim što je pokazala potpuno golo telo, Venus Vilijams (34) je za časopis ESPN progovorila i o svojoj borbi sa Sjorgenovim sindromom, autoimunom bolesti koja zahvata žlezde i unutrašnje organe, prenosi 24sata.hr.

- Tokom najgorih razdoblja nisam mogla uopšte da igram tenis. Kvalitet mog života bio je ugrožen. Bila sam toliko umorna da je bolelo. Prihvatila sam da moj život više nikad neće biti isti kao i pre bolesti - otkrila je petostruka pobednica Vimbldona.

Na YouTubeu je objavljen video sa snimanja sa starijom sestrom Serene Vilijams, dok je Tomas Berdih, skromno, objavio samo sliku svoje neosunčane zadnjice na Tviteru.

Izvor: 24sata.hr

Foto: Tviter

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još