Sladoled koji volite mnogo govori o vama

Sladoled koji volite mnogo govori o vama

Autor: | 24/06/2014

0

Da li ste pažljivi i pozitivni, verujete li u stare vrednosti, da li ste odlučni i praktični ili nežni ispod maske gorde ličnosti, govori ukus koji birate za svoj omiljeni sladoled.

Vanila

Ako obožavate sladoled od vanile, vi ste ljubazna osoba. Niste avanturista kada je reč o hrani, ali ste vrlo lojalna ličnost. Prijateljima ste verovatno pouzdan saveznik, svako može da računa na vas. Kao ljubitelj vanile, volite mala zadovoljstva u životu i sitnice vas čine srećnim.

Čokolada

Kao ljubitelj čokolade, vi ste hedonista. Volite luksuz i ne plašite se izazova. Ljubitelji čokolade uglavnom su veoma strastvene osobe koje vole život i uživaju u svakom trenutku.

Jagoda

Ako vam je jagoda omiljeni ukus kada je reč o sladoledu, nema sumnje da se pažljiva osoba. Po prirodi ste ljubazni i širite pozitivnu energiju. Primećujete male lepote sveta koje drugi ne zapažaju i ništa ne uzimate zdravo za gotovo.

Čokolada i menta

Oni koji vole ukus mente pomešan sa čokoladom su najveseliji ljudi u društvu. Oni veruju da je svežina ključ za dobar život, bilo da su u pitanju ukusna jela ili ozbiljne teme. Ne plašite se skoro ničega, a imate nežnu stranu koju je samo nekoliko srećnika imalo priliku da vidi.

Čokolada sa komadićima keksa

Vi ste ekstremno negovana osoba. Verujete u moral i stare vrednosti, a nikada ne oklevate da pružite pomoć onome kome je potrebna.

Kafa

Bez sumnje, vi ste uporna i čvrsta osoba. Idete ka svom cilju i ne plašite se rizika koji stoji na putu. Takođe, vrlo ste praktični i često nemate vremena za blesave ljude ili avanture. To ne znači da niste zabavni, jer ste zapravo osoba koja u svemu vidi pozitivnu stranu.

Napolitanke

Dovoljno je reći da niste baš odlučna osoba. Radije biste uzeli od svega po malo, umesto da se posvetite jednoj stvari. Vaše veze su pune vibracija i ispunjene, iako su uglavnom kratke. Prijatelji koje imate oko sebe su tu jer ih vi držite u svom životu da biste sebi postavljali izazove i održavali život zanimljivim.

Izvor: szvarukusa.rs

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin