Dragica Radosavljević Cakana: Porodična drama poznate pevačice

Dragica Radosavljević Cakana: Porodična drama poznate pevačice

Autor: | 24/06/2014

0


Dragica Radosavljević Cakana nedavno se sa suprugom Nebojšom Negovanovićem hitno zaputila u Bukurešt zbog iznenadne operacije njenog najstarijeg unuka Uroša (14), koji je polomio ključnu kost. Pevačica je želela da bude uz njega i ćerku Mariju dok se ne uvere da je sve proteklo kako treba.

- Morala sam otići u Rumuniju zato što je Uroš pao, slomio ključnu kost i imao operaciju. Još dok je bio u Srbiji, voleo je da trenira parkur, i to ga je skakutanje koštalo ovakve povrede - rekla je Cakana u emisiji „Grand njuz“, koja se emituje na Grand narodnoj televiziji.

Kada smo pozvali Cakanu, najgore je već prošlo i ona se vratila u Srbiju. Ipak, proces oporavka će, kako kaže, morati da bude pod njenim nadzorom.

- Uroš ima 14 godina i mnogo sam se potresla zbog njegove operacije! Sva sreća pa je prošlo kako treba. Bila sam u Bukureštu osam dana, a danas oni dolaze kod mene u Beograd. Povadili su mu konce i sada će biti pod „babinom kontrolom“. Moraće da miruje i više neće glumiti Tarzana. Druga operacija je u septembru, kada će vaditi šipku iz ramena. Lekari kažu da prelom lepo zarasta - kaže pevačica.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti