Gvinet Paltrou: U suzama zbog majke

Gvinet Paltrou: U suzama zbog majke

Autor: | 20/06/2014

0

Gvinet Paltrou obuzele su emocije dok je gledala pozorišnu predstavu "The Country House" u kojoj glumi njena majka Blajt Daner, te se u jednom trenutku čak i rasplakala. Četrdesetjednogodišnja glumica viđena je među publikom u pozorištu u Los Anđelesu u sredu uveče, a očevici su magazinu "People" otkrili da je Gvinet bila u suzama.
- Rasplakala se u jednoj sceni u kojoj se njena majka svađa sa svojim odraslim sinom, koji je u depresiji. Bilo je veoma simpatično videti je kako gleda svoju majku - rekao je izvor.
Gvinet i njena majka veoma su bliske. Jedan od glavnih razloga zašto se glumica sa svojom porodicom vratila u Sjedinjene Američke Države nakon života u Londonu navodno je njena želja da živi blizu Blajt. Zvezda filma "Ajron men", koja se ranije ove godine rastala od Krisa Martina, nije bila jedina slavna ličnost u publici. Sa sobom je povela svog prijatelja Gevina Rosdejla, supruga pevačice Gven Stefani, sa kojim je naglas komentarisala glumačke sposobnosti svoje majke.
- Govorila je kako je to savršena uloga za nju i ponosno je ispričala Gevinu majčinu pozorišnu prošlost.
Blajt je svoju glumačku karijeru započela u pozorištu kada je imala 22 godine. Za ulogu u predstavi "Butterflies Are Free" 1970. dobila je nagradu Toni. Glumila je i u seriji "Vil i Grejs", kao i u komediji "Njeni roditelji" i njenim nastavcima. Gvinet i njenog brata, režisera Džejka, dobila je u braku sa producentom Brusom Paltrouom, koji je 2002. godine preminuo od raka.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti