Kanje Vest: Priznao da su fotografije sa venčanja obrađene u fotošopu

Kanje Vest: Priznao da su fotografije sa venčanja obrađene u fotošopu

Autor: | 18/06/2014

0

Kanje Vest otkrio je da je radio četiri dana na fotografijama sa svog venčanja sa Kim Kardašijan kako bi one izgledale savršeno. Slavni reper i rijaliti zvezda, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama, prvu fotografiju sa raskošne ceremonije u Italiji objavili su nakon nekoliko dana na Instagramu. Radi se o fotografiji na kojoj se mladenci ljube ispred zida belog cveća, a koja je od tada dobila 2,3 miliona "lajkova". Ipak, Kanje priznaje da nije bilo lako postići da ta fotografija izgleda perfektno.
Naime, Kanje je otkrio da je za venčanje unajmio čuvenu fotografkinju Eni Libovic, koja radi za "Vogue". Nažalost, ona je odustala samo dan pre venčanja, ali Kanje se potrudio da slike ipak odgovaraju njegovim visokim standardima.
- Eni je odustala, a ja sam i dalje želeo da moje slike sa venčanja izgledaju kao da ih je snimila Eni Libovic. Tako da smo sedeli i radili na toj fotografiji četiri dana, jer boja cveća nije odgovarala i slično - ispričao je Kanje na jednoj konferenciji.
- Možete li da zamislite da to kažete nekome ko samo želi da objavi fotografiju na Instagramu, ko je osoba broj jedan na Instagramu? Možete li da zamislite koliko je Kim važna na internetu? - rekao je Kanje i dodao:
- Trebalo nam je dosta vremena da sredimo fotografiju.
Prema pisanju medija, reper je bio taj koji je odlučio da se slike sa venčanja ne prodaju magazinima, uprkos tome što su im za to nudili po nekoliko miliona dolara.

Autor: Life Content

Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti