Bijonse i Džej Zi: Novi problemi nakon porodičnog skandala

Bijonse i Džej Zi: Novi problemi nakon porodičnog skandala

Autor: | 18/06/2014

0

Bijonse i Džej Zi krajem ovog meseca krenuće na svoju dugoočekivanu zajedničku turneju "On The Run". Međutim, slavni par već se susreo sa problemima s obzirom na to da je prodaja karata za zakazane koncerte mnogo slabija nego što su očekivali. Veruje se da je razlog toga porodični skandal koji je izbio u maju, kada je objavljen video na kojem pevačicina sestra Solanž napada repera u liftu na žurki nakon Met gala večeri.
Bijonse i Džej Zi spektakularno su najavili svoju zajedničku turneju očekujući da će karte biti rasprodate u roku od nekoliko dana. Međutim, "Radar Online" otkriva da je ostalo još desetine hiljada ulaznica za prvi koncert, koji će biti održan 25. juna u Majamiju, kao i za koncerte u Atlanti 15. jula i Nju Džersiju 12. jula.
- Bijonsin novi album bio je hit prvih mesec dana, kada je objavila singl "Drunk In Love", ali nekoliko singlova koji su usledili nisu postigli uspeh na top listama. Ako krećete na turneju po stadionima, morate da imate dobru set listu, a ona u poslednje vreme nije imala nijedan hit - otkrio je izvor.

Autor: Life Content

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još