Nina Janković: Maštam o velikoj porodici

Nina Janković: Maštam o velikoj porodici

Autor: | 17/06/2014

0


Glumica Nina Janković nedavno se udala za dugogodišnjeg partnera Matiju Dičića, povodom čega je srećni par upriličio nezaboravno slavlje. Zvezda filma „Montevideo, Bog te video“ i njen izabranik verili su se pre godinu i po dana pa su imali dovoljno vremena za organizaciju venčanja. Za taj važan dan Nina je uz pomoć svoje drugarice, uspešne stilistkinje, izabrala svedenu belu venčanicu, u kojoj je njena lepota došla do punog izražaja. Venčanu haljinu ukrasila je crnim povezom sa šarenim cvećem, a u istim bojama bili su i bidermajer i ukras na reveru Matijinog odela. Srećni mladenci sudbonosno „da“ izgovorili su prvo u crkvi „Svetog Marka“ gde je svečanost i počela. Osim najbliže rodbine tom činu prisustvovale su mnoge Ninine kolege, među kojima i Jelisaveta Orašanin, Vuk Kostić, Tanja Bošković, Anja Alač, njen nekadašnji profesor Dragan Petrović Pele, Petar Benčina i bliska mladoženjina rođaka Tamara Dragičević, kao i Ivan Mihajlović, koji je bio glumičin kum na venčanju.
Posle crkvene ceremonije, svita od nekoliko desetina zvanica uputila se ka hotelu „Zira“, gde su ih sačekali ostali gosti i sve je bilo spremno za građansko venčanje i odličan provod.
- Taj hotel izabrali smo zbog prelepog ambijenta i odlične lokacije, verujemo da je to idealan prostor za nezaboravnu žurku koju smo Matija i ja planirali da napravimo tog dana - rekla je poznata umetnica u nedavnom intervjuu za „Hello!“.
Gosti su se veselili do ranih jutarnjih sati, a mnoge zvanice su i same zapevale. Lepa glumica nedavno nam je otkrila da još ne planiraju proširenje porodice.
- Uvek ističem kako maštam o velikoj porodici. Nadam se da će se u predstojećim godinama moja želja ostvariti. Za sada ne planiramo proširenje porodice, ali nikad se ne zna - rekla je poznata dvadesetšestogodišnjakinja za „Hello!“.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin