Sve je spremno za žurku godine: Ibica stiže u Beograd

Sve je spremno za žurku godine: Ibica stiže u Beograd

Autor: | 13/06/2014

0

Jedan od najpoznatijih svetskih klubova predstavlja svoju "Around the World" turneju u Freestyler Belgrade Night Club-u 15. juna. Klub Space Ibiza, koji postoji već 25 godina i za koje vreme je postao jedan od simbola "najjačeg" svetskog provoda, u okviru svoje "Around the World" turneje, šireći energiju i magiju najpopularnijeg party ostrva na svetu - to je, naravno, Ibiza - u Beograd dolazi 15. juna.
Domaćini ovog svetskog događaja, koji će trajati 12 sati, jesu jedan od najpoznatijih party brendova u Srbiji - Belgrade Banging, kao i jedan od najpoznatijih klubova - Freestyler Belgrade Night Club. Belgrade Banging i Freestyler Belgrade Night Club će u nedelju 15. juna zajedničkim snagama napraviti nešto što do sada nije viđeno na našim prostorima:

- kompletan muzički događaj koji će prezentovati sve aktuelne elektronske muzičke pravce

- moderni entertainment i svetsku scenografiju

- raznovrstan zabavni program

- originalnu atmosferu sa Ibice

Glavna muzička ličnost, i majstor atmosfere će biti priznati DJ i rezident najboljeg kluba na svetu, Danny Marquez, koji poseduje ogromno muzičko iskustvo. Nastupao je na Ultra Music Festivalu sa najvećim zvezdama muzičke scene, kao i po većini svetskih klubova.
Da bi se "vajb" Ibice dočarao, događaj će trajati 12 sati - od 5 popodne do 5 ujutru (i duže) - kakve su to čari Ibice ako nema dnevne žurke!
Očekuje vas raznovrstan program koji će vas iznova i iznova oduševljavati, a takođe i specijalni pokloni i iznenađenja koji dolaze direktno sa party ostrva, kao što su majice, lepeze, stikeri, CD kompilacije, kačketi i slično.
Za domaću muzičku podršku su odabrani odlični domaći DJ-evi koji će doprineti raznolikosti muzičkog programa: Tom Gepard, Oakich, Erick Kasell, Mirko & Meex, Funkin Blue, Phunkmode.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: ibica