Vladimir Stojković: U noćnom provodu potrošio 100.000 dinara

Vladimir Stojković: U noćnom provodu potrošio 100.000 dinara

Autor: | 11/06/2014

0

Vladimir Stojković nakon povratka u Srbiji proveo je nezaboravno veče na jednom od beogradskih splavova, gde je uz pesme Mie Borisavljević potrošio preko 100.000 dinara na piće.

Vladimir Stojković je sve vreme častio muziku, pa je Mia Borisavljević od poznatog golmana dobila oko 1.000 evra za nekoliko otpevanih pesama:

- Stojke je sa velikim društvom došao na nastup Mije Borisavljević na splav Blejvoč gde su lumpovali do ranih jutarnjih sati. On je bio odlično raspoložen i sve vreme je nazdravljao sa svojim društvom, a videlo se da nije žalio novca za dobar provod. Skupa pića su se samo točila, a on se ludo zabavljao sa društvom. Tako je samo na piće potrošio oko 100.000 dinara - rekao je izvor koji se u tom trenutku našao na popularnom splavu i dodao da je Stojke muziku čašćavao novčanicama od po 100 evra.

- Od ranije je poznato da je Stojke uvek galantan prema muzici, međutim, sada je svaku pesmu koju je naručio plaćao po 100 evra. Naravno, Mia Borisavljević mu je izašla u susret, a njemu se nije išlo kući ni kada je došlo vreme za fajront. Tako je ukupno dao muzici oko 1.000 evra, a oni su ga ispoštovali i pevali za njega i društvo. Stojke se sa prijateljima odlično proveo te večeri, a klub je napustio tek oko pet ujutru - dodao je izvor koji se to veče našao u ovom lokalu.

Izvor: Alo

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin