Feng shuijem do boljeg "šaputanja na jastuku"

Feng shuijem do boljeg "šaputanja na jastuku"

Autor: | 10/06/2014

0

Nije nevažno kako izgleda vaša spavaća soba - pogledajte kako jednostavnim trikovima da osnažite seksualnu energiju.

Na vaš seksualni život ne utičete samo vi, vaš partner ili raspoloženje - i raspored u vašoj spavaćoj sobi itekako je važan. U skladnoj sobi uređenoj prema feng shuiju, i vođenje ljubavi biće bolje i uravnoteženije.

I ne samo to. Pravilan feng shui pomaže i vašoj vezi uopšteno. Pokazalo se, naime, da poboljšava vezu a feng shui promene u spavaćoj sobi tokom godina može i da spasi vezu ili brak od propadanja. Potrebno je samo da osigurate pravu okolinu, boje i položaj kreveta, zato pogledajte kako jednostavnim trikovima da stvorite pravu feng shui sobu.

Najbolji položaj kreveta
Krevetu bi trebalo da se lako pristupi sa obe strane. Sa svake strane imajte po jedan noćni ormarić, a izbegavajte da postavljate krevet u direktnoj liniji sa vratima. Feng shui ravnotežu osiguraćete i dobrim madracem i kvalitetnom posteljinom od prirodnih materijala.

Svež vazduh
Dobar feng shui nećete osigurati ako je vazduh u spavaćoj sobi ustajao i zagađen, zato sobu često provetravajte kako biste imali dovoljno kiseonika. Isto tako, nije dobro da imate biljke u spavaćoj sobi, osim ako je vrlo velika a biljke su smeštene daleko od kreveta.

Bez televizora

TV, kompjuter ili sprave za vežbanje nisu poželjni. Dobra feng shui energija u spavaćoj sobi se uništava elektronikom.

Svetlo
Svetlost je jedna od najjačih manifestacije energije. U spavaćoj sobi biste trebalo da imate nekoliko vrsta osvetljenja (postoje i posebni prekidači koji će vam to osigurati). Sveće su zapravo najbolji izbor, ali pazite da kupite one bez toksina.

Boje su sve
Kako biste postigli feng shui ravnotežu, koristite smirujuće boje. Najbolje boje za spavaću sobu su takozvane boje kože, dakle, od bledo bele do čokoladno smeđe. Izaberite boju unutar tog spektra i nećete pogrešiti.

Slike

Slike nose snažnu feng shui energiju, pa bi ih trebalo pažljivo odabrati. Najbolje su slike koje ocrtavaju ono što biste i vi voleli da vam se u životu događa. Zato, osim ako volite da budete sami i tužni, ne postavljajte takve slike u spavaću sobu.

Isključite se
Vrata spavaće sobe neka celu noć budu zatvorena. Takav tok energije najbolji je za vaše zdravlje, pa i za zdravlje vaše veze i seksualnog života.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin