Adam Levin i Behati Prinslu: Otkriveni planovi za venčanje

Adam Levin i Behati Prinslu: Otkriveni planovi za venčanje

Autor: | 06/06/2014

0

Adam Levin i Behati Prinslu ovih dana zauzeti su planiranjem svog venčanja, koje je prema pisanjima američkih medija zakazano za naredni mesec. Bloger Perez Hilton otkrio je da će se slavni par venčati na intimnoj ceremoniji 19. jula u jednom hotelu u Meksiku. Frontmen grupe "Maroon 5" i lepa manekenka u petak, 18. jula, organizovaće probnu večeru, a dan kasnije jedno drugom izgovoriće sudbonosno "da". Izvor blizak paru otkrio je da će i dan nakon venčanja biti organizovano druženje, kako bi se gosti pozdravili sa mladencima. Prethodno su mediji pisali da par nakon venčanja planira da otputuje u Južnu Afriku, blizu Behatine rodne Namibije, kako bi proslavili sa prijateljima koji neće stići na venčanje u Meksiko. Dvadesetpetogodišnja Behati nedavno je otkrila da je već kupila venčanicu, dok je deset godina stariji Adam prošlog meseca u Las Vegasu proslavio momačko veče.
Nije veliko iznenađenje što je slavni par izabrao upravo Meksiko za lokaciju svog venčanja, s obzirom na to da često odmor provode u ovoj državi.
Adam i Behati iza sebe imaju burnu vezu, koju su započeli 2012. godine, a potom je i okončali, da bi muzičar nakon toga viđen u društvu manekenke Nine Agdal, sa kojom je tada započeo romansu. Na iznenađenje mnogih, Levin je ubrzo objavio da je zaprosio Behati i da je ona pristala.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin