Igor Lazić Niggor: Napustio "Ples sa zvezdama"

Igor Lazić Niggor: Napustio "Ples sa zvezdama"

Autor: | 03/06/2014

0

Na osnovu glasanja članova žirija u nedelju, na poslednjem mestu na tabeli u "Plesu sa zvezdama", sa najmanje bodova nalazili su se Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević, dok su se na prvom mestu našli Tanja Petrović i Marko Vasiljević.

Međutim, kako glasovi publike mogu mnogo da utiču na konačan rezultat, par sa najmanje glasova nije se našao u duelu. Igor Lazić Niggor i njegova partnerka Jelena Borović i Vanesa Šokčić i njen partner Vlada Todorović borili su se za opstanak i prolazak u četvrtfinale.

Nakon odigranih plesova u duelu, žiri je glasao, te je njihovom odlukom odlučeno da šou večeras napuštaju Niggor i njegova partnerka Jelena.

Sva tri muška člana žirija, Nikola, Kostja i Aleksandar glasali su za Vanesu, te tako glas predsednice žirija, Marije Prelević ne bi mogao da utiče na ishod večerašnje emisije.

Svoju osvojenu nagradu u vrednosti od 1.000 evra i Niggor će, kao i prošle nedelje Lena, pokloniti ugroženima u poplavljenim područjima.

- Očekivao sam i pre da ću ispasti ali su se dešavale neke promene. Prošli put je bio vrhunski nastup, sada valcer, nije baš da je loše ali takva je bila koreografija koju smo dobili. U baražu smo razvalili, ja mislim, čak ni na treningu nismo tako dobro odigrali, časno sam napustio šou. Nije mi žao, dogurao sam do ove pozicije, a da se nisam ni nadao ovolikom uspehu - rekao je Niggor a potom i prokomentarisao da li će mu nedostajati ostali takmičari:

- Naravno da će mi nedostajati jer već je prošlo nešto više od dva meseca i jedni drugima smo postali svakodnevica, svaki dan smo na treninzima, svaki dan se družimo i gledamo. Verovatno će mi biti mali šok što sutra neću ići na trening, biću slobodan, odnosno mislim posvetiću se sebi i svojim obavezama koje sam malo zapostavio. Iskreno, nisam znao da će sve biti ovako naporno ali ako ništa drugo barem sam nešto novo naučio u životu, stekao nove prijatelje, naučio da plešem i šta ću više od toga - ispričao je on, a potom na pitanje da li će nastaviti da se bavi plesom odgovorio:

- Ja bih, ali pitanje je gde i kada. S obzirom da sam sebe doveo u vrhunsku liniju, smršao sam jedanaest kilograma, i bila bi greota da sada sve to vratim nazad. Naravno da ću da plešem, čim mi se bude ukazala prilika, moraću negde da uplatim časove plesa - objasnio je Niggor.

Sledeće nedelje u četvrtfinalu gledaćemo Tanju Bošković i Marka Mićića, Tanju Petrović i Marka Vasiljevića, Aleksandra Šapića i Slađanu Ivanišević, kao i Vanesu Šokčić i Vladu Todorovića.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin