Vladimir Stojković: Od bivše supruge Bojane Rajić zahteva da se sa sinom iseli iz njegovog stana

Vladimir Stojković: Od bivše supruge Bojane Rajić zahteva da se sa sinom iseli iz njegovog stana

Autor: | 02/06/2014

0

Fudbaler Vladimir Stojković tužio je bivšu suprugu Bojanu Rajić i traži da se ona i njihov trogodišnji sin Lav isele iz njegovog stana, koji im je posle razvoda dao na doživotno korišćenje.
Iako je pre dve nedelje insistirao da mu poznata manekenka da ključ od stana, budući da je ona nakon useljenja promenila bravu, Stojković je otišao korak dalje, pa je u tužbi koju je podneo sudu zatražio i da se Bojana i njihov sin isele iz njegovog luksuznog salonca koji se nalazi u strogom centru grada.
Prema rečima sagovornika, Bojana je ostala zatečena kada joj je stigla tužba, jer nije mogla da veruje da njen bivši hoće da ih ponovo pošalje u podstanare.
- Kada su se razveli, Bojana je prepisala kuću na Dedinju na Vladimira, a dogovor je bio da ona i njen sin imaju pravo doživotnog korišćenja stana, što je upisano u katastaru. Ona se pre mesec dana uselila u taj stan posle godinu dana podstanarskog života. Stojkoviću je zasmetalo što je Bojana promenila bravu, pa je tražio da ima ključ od stana, a kada ga Bojana nije dala, on je na sudu podneo tužbu protiv nje zbog promene brave. Međutim, na kraju tužbe stoji Vladimirov predlog suda da Bojana sa svim licima u najkraćem roku napusti taj stan - navodi izvor i dodaje da su svi iznenađeni ovim gestom fudbalera jer je u pitanju egzistencija njegovog deteta.
Golman se trenutno nalazi sa reprezentacijom Srbije na turneji po Americi i ne želi da daje izjave.
- Nemam nikakav komentar. Kada budem želeo da pričam, javiću se, ali znam šta piše u tužbi i koja je poenta - rekao je Vladimir.
Ni Bojana nije želela da priča o tužbi.
- Ne želim da komentarišem njegovu tužbu - kratko je rekla manekenka.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin