Nina Janković: Venčanjem sam ispunila devojački san

Nina Janković: Venčanjem sam ispunila devojački san

Autor: | 02/06/2014

0

Nina Janković juče se udala za dugogodišnjeg dečka Mateju Dičića, brata od ujaka njene dobre drugarice i koleginice Tamare Dragičević. Mladenci su se zavetovali na večnu ljubav u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a potom su obavili i građansko venčanje u restoranu hotela „Zira“, u kojem je priređeno i svadbeno veselje.
Glumica koja se proslavila ulogom Valerije u filmu „Montevideo, bog te video“ i njen dragi izgovorili su sudbonosno „da“ u prisustvu velikog broja zvanica. Mlada je za kuma uzela kolegu Ivana Mihailovića, dok je mladoženja odabrao druga iz detinjstva.
Pred crkvu na Tašmajdanu prvi su stigli trubači, koji su mladence dočekali s pesmom „Đurđevdan“.
Mlada nije želela mnogo da priča s novinarima, samo je kratko poručila:
- Dobro se osećam. Ispunila sam svoj devojački san.
Za razliku od Jankovićeve, njen kum Ivan bio je pričljiv i veoma uzbuđen:
- Imam veliku tremu i još nisam svestan šta mi se dešava jer mi je ovo prvi put da kumujem nekome. Nina i ja se znamo od početka studiranja. Zadovoljan sam njenim izborom muža, kum i ja se znamo dugo i ovo je kruna našeg prijateljstva. Mnogo sam srećan i ne mogu da pronađem reči kojima bih opisao moja osećanja. Ljudi se žene, udaju, a ja ću kad vidim kako sve ovo funkcioniše - našalio se na kraju Ivan.
Među poznatima na venčanju su bili i Tanja Bošković sa ćerkom Lanom, Dragan Petrović Pele, Vuk Kostić sa devojkom Jelisavetom Orašanin, Tamara Dragičević i drugi.


izvor: Kurir
foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti