Analin Mekord: Glumica tvrdi da su je roditelji zlostavljali tokom detinjstva

Analin Mekord: Glumica tvrdi da su je roditelji zlostavljali tokom detinjstva

Autor: | 30/05/2014

0

Glumica Analin Mekord optužila je svoje roditelje da su je psihički i fizički zlostavljali dok je bila dete. Zvezda serije "Dalas" i "Reži me" prethodno je otkrila da ju je prijatelj silovao kada je imala 18 godina, zbog čega je pomišljala na samoubistvo, a sada je u intervjuu za magazin "Cosmopolitan" ispričala da je sa sestrama Ejndžel i Rejčel odrasla u "ekstremno religioznom i konzervativnom domu" i da su je kod kuće školovali otac pastor i majka.
- Moji roditelji su verovali u "strogu disciplinu", kako su oni to zvali, ali ja bih to nazvala zlostavljanje. Kazne su bile bolne i ritualne. Morale smo da legnemo na stomak na krevet, ponekad sa spuštenim pantalonama, sa raširenim rukama, kako bi nas udarali, sa lenjirom dok smo bile mlađe, a kasnije sa reketom koji su moji roditelji kupili kada su pomislili da lenjir nije dovoljno snažan - ispričala je ona.
Analin tvrdi da je zbog toga kada je odrasla dozvoljavala muškarcima da budu nasilni prema njoj.
- U svom detinjstvu sam naučila da je u redu da me povređuju ljudi koji me vole. Zbog fizičkog zlostavljanja, nisam verovala da postoje granice između tuđih tela i mog tela. Nisam verovala da imam pravo glasa.
Glumica je istakla da je sada uspela da prevaziđe strahote koje je doživela tokom odrastanja i da je pronašla utehu i intimnost sa svojim dečkom Dominikom Purselom.
- Oprostila sam sebi što se nisam zauzela za sebe i počela sam da kanališem svoje iskustvo u nešto dobro. Imam poruku za sve devojke i žene: Vi imate glas. Da budem iskrena, sve bih to ponovo izdržala, jer me je to dovelo do sopstvene revolucije - zaključila je ona.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti