Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža: Izvor iz palate potvrdio da su bliznakinje na putu

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža: Izvor iz palate potvrdio da su bliznakinje na putu

Autor: | 23/05/2014

0

Prošlog meseca, Ketrin Midlton i princ Vilijam bili su u poseti Novom Zelalndu i Australiji sa malim princom Džordžom, a čini se da će to biti i prvo i poslednje putovanje koje će provesti samo sa svojim desetomesečnim sinčićem, pošto izvori iz palate otkrivaju da je vojvotkinja od Kembridža ponovo trudna i da čeka bliznakinje.
- Kejt je oduvek želela kćerku i toliko je govorila o tome da je i Vilijam isto poželeo. Njeno odrastanje sa sestrom Pipom bilo je idilično i oduvek je htela da ima devojčice kako bi one nastavile njihovu tradiciju jakih i srećnih žena. Pored toga, ona misli da bi za Džordža bilo veoma dobro da ima sestre - otkrio je izvor.
Tridesetdvogodišnja Kejt navodno je već počela da se priprema za dolazak prinova, od osmišljavanja detalja o dečjoj sobi do prikupljanja Džordžove odeće koju će moći ponovo da iskoristi. Svesno je pokušavala da pripremi sina za dolazak sestrica, pošto je na jednom događaju na Novom Zelandu posmatrala kako se on ponaša prema drugoj deci.
- Kejt se brinula da Dordž neće želeti da se igra sa nepoznatom decom. Ali, bio je veoma miran i ljubazan pa ju je to smirilo. Kada ga je videla sa drugom decom, kako spremno deli igračke, shvatila je da će biti divan stariji brat. Bila je veoma srećna zog toga.
I ostatak kraljevske porodice srećan je zbog nove trudnoće. Vilijam je već obavestio kraljicu Elizabetu, koja je već pripremila poklone za ovu priliku.
- Kraljica je čuvala nakit i poklone već godinama, za slučaj da Vilijam dobije kćerku. To je tradicija u porodici. Princeze će naslediti neprocenjive dijamante i umetnička dela, a tu je i predivna kolevka koja je nekada pripadala kraljici Viktoriji i srebrna zvečka koju je nasledila od svoje pokojne kraljice majke - dodaje izvor.
Vilijamova maćeha, Kamila Parker Bouls, koja je sa Kejt u veoma bliskim odnosima, već joj je poklonila nasleđenu ogrlicu koja je stara stotinama godina. U međuvremenu, princ Filip za svoje naslednice dizajnira baštu na teritoriji palate. A Kejtini roditelji veoma su uzbuđeni zbog dolaska unučica i već su obezbedili prostor u njihovom domu u Baklberiju, koji je sat vremena udaljen od Londona. Kako kaže izvor, Vilijam je presrećan što će dobiti kćerke.
- Vilijam se uvek šalio a bi bio loš otac devojčicama jer bi im sve dozvoljavao. Ali, pošto je odrastao okružen dečacima, smatra da je vreme za više devojčica u porodici.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti