Kim Kardašijan i Kanje Vest: Poslednje pripreme pred venčanje

Kim Kardašijan i Kanje Vest: Poslednje pripreme pred venčanje

Autor: | 17/05/2014

0


Samo nekoliko nedelja pre najvažnijeg dana u životu, Kim Kardašijan i Kanje Vest otputovali su u Francusku kako bi finalizovali detalje vezane za venčanje, zakazano za 24. maj. Boravak u Parizu, gde će upriličiti svadbenu večeru, iskoristili su, između ostalog, da odaberu toalete za sudbonosni dan. Nema sumnje da će slavna trendseterka tog važnog dana sigurno promeniti više haljina. Tridesettrogodišnja rijaliti zvezda, poznata kao zaljubljenik u modu, sa svojim izabranikom obilazila je otmene butike venčanica Azedina Alaje, „Lanvin“ i „Givenchy“.
Budući da je Kim na društvenoj mreži postavila fotografiju sa Olivijeom Rusteingom, kreativnim direktorom brenda „Balmain“, ispred ulaza u zamak „Château Louis XIV“, u gradiću „Louvecienne“, nadomak Pariza, američki mediji veruju da je jedan od najpoznatijih parova današnjice odabrao idealno mesto za venčanje.
Roditelji desetomesečne Nort tih dana u francuskoj prestonici imali su mnogo poslovnih sastanaka, a viđeni su i kako obilaze elitne radnje. S obzirom na to da francuski zakon nalaže da budući supružnici, moraju da provedu bar četrdeset dana u Francuskoj pre nego što sklope brak. Moguće je da će se prvo venčati u Los Anđelesu, a potom doleteti u Francusku, kako bi organizovali veliko svadbeno veselje u bajkovitom zamku.

Autor: Life Contnet

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti