Elena Karaman Karić: Novi poslovni poduhvat

Elena Karaman Karić: Novi poslovni poduhvat

Autor: | 17/05/2014

0


Elena Karaman Karić gradi luksuzni hotel u Dobroti za poznatog crnogorskog fudbalskog reprezentativca Dejana Damjanovića. Njena firma „Lorka dizajn“ radi kompletan arhitektonsko-enterijerski projekat za ugostiteljski objekat u Boki Kotorskoj.

- Reč je o veoma luksuznom zdanju čija se vrednost meri stotinama hiljada evra. Elenina firma preuzela je veći deo posla oko hotela, a radovi su uveliko u toku. Inače, Damjanović trenutno igra za jedan kineski klub, a u Južnoj Koreji poznat je kao fudbalska legenda, tačnije najbolji stranac u istoriji korejskog fudbala. Istovremeno je crnogorski reprezentativac u fudbalu, a poreklom je iz Mostara - kaže naš izvor i dodaje:

- On je u karijeri zaradio mnogo novca igrajući u raznim klubovima, prvo po Srbiji, a onda u Aziji. Sada deo želi da uloži u hotel koji će biti opremljen po svetskim standardima. Pošto ima 33 godine, planira da u narednom periodu okonča karijeru i da se posveti biznisu.

Iz Elenine firme dobili smo samo kratko saopštenje.
- Kompanija „Lorka dizajn“ radi kompletan arhitektonski projekat za hotel u Dobroti za poznatog crnogorskog reprezentativca. On je jedan od mnogih klijenata s kojima smo, na veliko zadovoljstvo, ostvarili saradnju - poručili su iz Karićkine kompanije.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin