Una Senić: Neobičan hobi popularne voditeljke

Una Senić: Neobičan hobi popularne voditeljke

Autor: | 14/05/2014

0

Umetnost plesa oko šipke zaludela je mnoge popularne ličnosti u svetu, a u Srbiji ovu vrstu fitnesa trenira voditeljka Una Senić, koju je šira publika upoznala u šou programu "X faktor", a mnogi je pamte kao članicu hip-hop benda "Bičarke na travi". Una kaže da je oduševljena ovim plesom.
- Pol dens fitnesom bavim se više od godinu i po dana i to je jedna od retkih aktivnosti koja me je privukla. Kod tog plesa me je osvojilo to što se najviše radi na unutrašnjoj snazi i ženstvenosti, koja lagano isplivava i oslikava se na telu zahvaljujući kombinaciji vežbi iz pilatesa, joge i baleta uz akrobacije na šipci - kaže Una Senić za "Blic".
Voditeljka dodaje da ju je ovaj ples potpuno okupirao.
- Toliko sam navučena na šipku i energiju koja se oko nje vrti, da sam sigurna da ću se još dugo njime baviti - kaže Una Senić.
U klubu pol dance fitness u kom trenira upoznala je žene u dvadesetim godinama, ali i one u pedesetim, koje su veoma vešte za šipkom.
- One su uspešne i jake žene koje su mi postale prijateljice za sva vremena. Bitni su druženje i zabava. Osim toga, ove vežbe su i te kako korisne za oblikovanje tela i ispoljavanje senzualnosti - zaključuje Una.
Ona se nedavno za jedan magazin slikala u provokativnom izdanju. Kaže da se ne libi da pokaže svoje telo, ali se trudi da to uvek bude s merom.
- Volim da pokažem koliko sam seksi i van svog voditeljskog posla. Bivalo je smelih kombinacija u kojima sam se fotografisala, ali i ja sam smela tako da smo se svi dobro razumeli - ispričala je voditeljka.
Ples oko šipke je zaraza kojoj nisu odolele ni svetske zvezde. Eva Longorija vežba godinama, a čak je na poklon od Karmen Elektre dobila šipku koju je namestila u kući. Pre udaje ovim plesom se bavila i Kejt Midlton, ali i Majli Sajrus, Kristina Aplgejt, Kejt Mos, Kendra Vilkinson, Britni Spirs...

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Una Senić

Najnovije vesti