Dru Barimor: Otkrila detalje o svom teškom detinjstvu

Dru Barimor: Otkrila detalje o svom teškom detinjstvu

Autor: | 13/05/2014

0

Dru Barimor otkrila je potresne detalje o svom teškom odrastanju. U novom intervjuu glumica, koja sa suprugom Vilom Kopelmanom ima kćerke Oliv i Frenki, izjavila je da nikome ne bi poželela detinjstvo kakvo je ona imala, te da se zato trudi da bude potpuno posvećena svojoj deci.
- Biti majka je neverovatno, ali je to i naporan posao, koji traje ceo dan. Osećam kao da sam 99 odsto vremena posvećena bebi, a samo jedan posto imam za sebe. Ali, čak i tada osećam mnogo krivice što nisam sa svojom decom - ispričala je ona za "Daily Mail".
- Pošto sam decu dobila dok sam se bližila četrdesetoj godini, a ne u dvadesetima ili tridesetima, morala sam da odrastem i da sama shvatim stvari koje nisam naučila od svojih roditelja dok sam bila mlađa - dodala je ona.
Dru je rođena u porodici glumaca: njen deda Džon Barimor bio je legendarni glumac, kao i njeni roditelji. Njen otac Džon bio je alkoholičar i napustio je porodicu ubrzo nakon što je Dru rođena, a preminuo je 2004. godine. Njena majka Džejd redovno je izlazila sa kćerkom u noćne klubove tokom njenog detinjstva. Sa šest godina Dru je dobila ulogu u filmu "E.T" svog kuma Stivena Spilberga. Već tada je stekla svetsku popularnost, ali se iza preslatkog osmeha te devojčice krila mračna tajna. Jedina je zarađivala novac u svojoj porodici, već sa devet godina probala je marihuanu i alkohol, sa 13 je završila na rehabilitaciji, a sa 14 pokušala samoubistvo. Naredne godine, sud joj je odobrio nezavisnost od roditelja. Srećom, ta teška iskustva ona je uspela da iskoristi na najbolji mogući način, te je iz svega izašla snažnija i pozitivnija.
- Nikada ne bih odgajala decu u tako rizičnom okruženju u kakvom sam ja odrastala. Kao majka želim da to uradim kako treba. Verovatno ne bih imala decu da se nisam skrasila, postala zrelija i upoznala pravu osobu. Moj suprug ima mnogo vrlina kao i njegova porodica. To je ono što me je privuklo. Veoma sam bliska sa njegovim roditeljima. Možda je to karma pošto sam ja imala loše roditelje - zaključila je ona.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: dru barimor