Leonardo Dikaprio: Ugrožava zdravlje zbog posla

Leonardo Dikaprio: Ugrožava zdravlje zbog posla

Autor: | 09/05/2014

0

U poslednjih nekoliko godina slavni glumac Leonardo Dikaprio je bio angažovan na mnogim filmovima i sada je poprilično iscrpljen. Kako piše strana štampa, Leo se poslednjih nekoliko godina preforsirao sa poslom i trebalo bi da uspori zbog svog zdravlja.
- U poslednje tri godine Leo je radio kao nikada do sada. Definitivno mu treba predah. Počeo je da oseća posledice na sebi - rekao je jedan izvor "Radar onlajnu“.
- Pregoreo je i pati od nesanice jer se toliko forsirao godinama unazad. Svi sugerišu glumcu da bi trebalo da uspori, ali on je fokusiran samo na posao i zaradu. Leo se dogovorio sa svojim menadžerom da što više radi zbog visokih honorara koji se dobijaju u određenim filmovima.
Glumac sada sigurno čezne za prošlim danima kada je mogao da snimi jedan film godišnje, ali sada je odlučio da zapne dok su stvari sveže. Glumac njegovog ranga može da zaradi i do 20 miliona dolara po filmu. Međutim, Leo je počeo i da se šali na račun svog izgleda koji je pod uticajem stresa i napornog rada počeo da trpi posledice.

Izvor: Super žena

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin