Sergej Ćetković: Pevao sam za finale Evrosonga za moju zemlju, ali i Srbiju, BiH i Hrvatsku

Sergej Ćetković: Pevao sam za finale Evrosonga za moju zemlju, ali i Srbiju, BiH i Hrvatsku

Autor: | 07/05/2014

0

Predstavnik Crne Gore na ovogodišnjoj pesmi Evrovizije u Kopenhagenu, Sergej Ćetković nije krio oduševljenje što je prošao u finale ovog takmičenja.

- Zaista nisam iznenađen našim ulaskom u finale! Verovao sam u kompoziciju i naš tim koji stoji iza mene! Raduje me, dakle, činjenica da smo lako ušli u finale, posebno jer je ove godine konkurencija, kad je kvalitet pesama u pitanju, bio izuzetno dobar. Podsetiću da smo nastupali u grupi pevača koja po kladionica i ostalom spinovanju pretenduje na prva tri mesta. Mislim pre svega na Jermeniju, Šveđane i Mađare... U svakom slučaju idemo dalje! Očekuje nas finale i nadam se dobrom plasmanu! Prvu lestvicu smo uspesno preskočili - izjavio je Sergej povodom svog nastupa u Kopenhagenu na Eurosong 2014 gde se sa svojom pesmom “Moj svijet” plasirao u finale.

Sergeja je u Kopenhagenu bodrila i supruga Kristina.

- Trudim se da porodica ne oseti koliko napora ulažem. Kristina će, kao i svaki put do sada, biti moja najveća podrška. Njeno prisustvo kada se radi o velikim stvarima u mom životu, mi najviše znači i želim da zajedno podelimo iskustvo i uzbuđenje koje nas očekuje u Kopenhagenu - izjavio je Ćetković.

- Ovo je mali korak za mene ali veliki za Crnu Goru. Posebno mi je drago što smo se plasirali jer na moju veliku žalost ove godine ne učestvuju Srbija, Bosna i Hercegovina ni Hrvatska tako da ja ove godine pjevam za njih i moju zemlju - rekao je Sergej, nakon čega je usledio gromoglasni aplauz u Press Centru.


Autor: Life Content
Foto: EBU

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin