Milan Kalinić: Nema povratka u "Ples sa zvezdama"

Milan Kalinić: Nema povratka u "Ples sa zvezdama"

Autor: | 07/05/2014

0


Glumac Milan Kalinić nažalost napušta takmičenje "Ples sa zvezdama", jer usled povrede koju je probudio napornim trenizima ne može da nastavi dalje vežbanje i takmičenje. On kaže da je čitav šou veoma zabavno i interesantno iskustvo.

- Bilo je jako zahtevno, ne toliko fizički, bar za mene, koliko tehnički. Morao sam dosta da se posvetim tome i dosta vremena da utrošim. S druge strane bilo je jako interesantno i zabavno iskustvo i mislim da je ova mogućnost, da se nauče plesovi na ovaj način, jako dragocena stvar. To može da se iskoristi i svaki čovek treba da zna određeni ples za određenu situaciju - kaže Milan i dodaje da je zadovoljan komenatrima žirija.

- Komentari su bili perfektni! Mislim da su dobro ocenjivali i ukazivali na prave greške. Čak i najkontroverzniji član žirija, Aleksandar, iako se možda nekima ne sviđa način na koji je objašnjavao ili davao ocene, sve što je rekao, bio je apsolutno u pravu. Možda je nekada upotrebio nesrećan izbor reči, ali je uvek bio u pravu. Jednom je samo, po meni, preterao, a to je bilo kada je Milojku Pantiću dao keca. Mislim da to nikako nije smeo da uradi. Niko od nas nije zaslužio keca, barem zbog truda koji ulaže, a pogotovo nije zaslzužio Milojko Pantić - dodao je Kalinić na pitanje da li su komentari žirija bili pregrubi.

Izvor i foto: Prva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti