Jelena Jovanović: Više ne želi da govori o svom odnosu sa Edinom Škorićem

Jelena Jovanović: Više ne želi da govori o svom odnosu sa Edinom Škorićem

Autor: | 06/05/2014

0


U sinoćnjoj emisiji "Vi pitate učesnike festivala" gosti su bili upravo učesnici prvog Pinkovog muzičkog festivala.

Večeras su gledaoci imali priliku da svojim favoritima postave pitanja, ali i da uživaju u njihovim novim pesmama. Voditelj je bio Vlada Stanojević.

Gosti u studiju bili su: Marko Mandić, Sale iz Tropiko benda, Romana Panić, Vajs, Milan Stanković, grupa In Vivo, Goga Sekulić, Marina Visković, Viki Miljković, Danijela Vranić, Jelena Jovanović i Dado Polumenta.

Podsetimo, Viki Miljković odnela je pobedu sa pesmom "Flaster na usta". Ona je dobila nagradu stručnog žirija koji se sastojao od predstavnika medija i estradnih menadžera. Nagradu publike, odnosno, najviše glasova publike, kao i Jutjub nagradu dobio je Milan Stanković za pesmu "Luda ženo". Nagradu izvođača dobila je Marina Visković za pesmu "Paralizuj me", dok je nagradu sponzora dobilo čar troje izvođača: Adil Maksutović, Dženan Lončarević i Leksington bend.

Viki je u emisiji otkrila da nije bilo svađe izeđu nje i Milene Ćeranić.
- Nije bilo svađe, desila se neka neprijatna situacija oko mesta u bekstejdžu. Ja sam sela, jer su mi tako rekli, a onda se ispostavilo da je to Milenino mesto i ja sam ustala - rekla je Viki, a ovom prilikom je rekla i da je ovo njen prvi festival.

- Ja mislim da smo svi pobednici i ono što je važno je da su sve pesme hitovi. Verujte i da nisam dobila ovu nagradu bila bih srećna, kao i da sam dobila neku drugu isto bih bila ovako srećna - kaže Viki.

Viki kaže da bi bila neskromna da kaže da nije očekivala pobedu.
- Moj cilj je bio da promovišem pesmu i da gledaocima podarim jedan dobar scenski nastup. Nije me dugo bilo i ovo je moj veliki povratak, tako da sam presrećna - kaže Viki koja je dodala da nije neki pevač, ali se ubrzo ispravila.
- Ustvari ja nisam plesač, ja sam pevač - rekla je Viki koja se mnogo trudila oko nastupa.

Jelena Jovanović istakla je da ne želi da priča o svojoj ljubavi sa "Farme" Edinu Škoriću.
- Ne moraš to da me pitaš Vlado, ne pričam više o tome, ali ja sam dobro - kratko je prokomentarisala Jelena svoj odnos sa Edinom.

Danijela Vranić kaže da nije imala favorita.

- Ja sam zadovoljna svojim nastupom, iznenadila sam sebe. Nisam imala favorita jer ja sve kolege poštujem. Ja neću da kežem da moju pesmu svi pevaju, cela arena, ja sam skromna, ali slušaju je mada ne znaju reči - rekla je Danijela.

Milan Stanković kaže da je navikao na to da ljudi umanjuju njegov uspeh.
- Nismo se trudili da budem toliko ekstravagantan jer sam ja sam po sebi ekscentričan - rekao je Milan, koji je prethodno rekao:

- Znao sam da će nagrada otići meni, ovo mi je veoma važno i hvala svima... Ovo je drugi put da me je publika izglasala i posle sve ga što mi se loše desilo, ovo je dokaz da je bitno samo energija, harizma, pesma... - kaže Milan.

Momcima iz Tropiko benda bio je cilj da budu drugačiji.

- Mi smo zadovoljni, svi su nas posle nastupa zvali i rekli kako smo drugačiji od svih što nam je i bio cilj - kažu momci iz Tropiko benda.

Romana kaže da nije tačno da je ljuta.
- Drago mi je da sam ovde da kažem svoj stav., čitam neke natpise.... Meni nije bilo bitno da li ću ući u finale, a tamo čitam da sam pljuvala kolege... Bilo je nekih poruka na fejsbuku sa smajlijima, ali ne pripita, nisam pljuvala po svom kompozitoru... Mislim da ima mnogo hitova, a meni se potvrdilo ovog vikenda u Tuzli da imam hit - kaže Romana

Momci iz benda In Vivo kažu da im je bilo bitno samo učešće
- Ma koliko bilo kliše, nama je bilo najbitnije da učestvujemo, jer toliki marketing nismo mogli ni da zamislimo, to nam mnogo znači - kažu oni...

Goga Sekulić kaže da ima hit.

- Ja nikada ne kažem da imam hit, ako stvarno to nije tako. Hvala Marini Tucaković, stvarno je pesma super. Imam dosta poziva za posao, kolege me zovu, prezadovoljna sam - kaže Goga.

Dado Polumenta komentariše poen koji je Šako dao Viki.
- Meni je to bilo baš šmekerski i iskreno. Tako i treba, jer znam koliko nam se Viki trudila, imali smo isti tim - rekao je Dado.

Šemsa se uključila u emisiju.
Ona kaže da je festival pun pogodak, kao i da je njen favorit bila upravo pobednica Viki Miljković.

- Mi smo imali dilemu u vezi sa nazivom pesme (Paralizuj me), ali na kraju su se svi zakačili za tu reč. Vema sam zadovoljna svojim učešćem - kaže Marina Visković kojoj su kolege dodelile nagradu što je njoj veoma značajno.

Izvor: Kurir
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti