Ceca Ražnatović: Veliko slavlje prvog rođendana tetkinih blizanaca

Ceca Ražnatović: Veliko slavlje prvog rođendana tetkinih blizanaca

Autor: | 05/05/2014

0


Ne skidajući osmeh s lica, folk diva Svetlana Ražnatović proslavila je prvi rođendan blizanaca rođene svoje sestre Lidije Ocokoljić, Petra i Ilije, u kući koja je bila ispunjena dečjom grajom, smehom i radošću.

Folk zvezda Ceca Ražnatović (40) zajedno sa rođenom sestrom Lidijom Ocokoljić (38) svojim sestrićima Iliji i Petru upriličila je 15. aprila nezaboravno slavlje povodom prvog rođendana. Prava dečja žurka organizovana je u klubu koji se nalazi u sastavu kuće slavne zvezde u Ulici Ljutice Bogdana. Shvatajući da su u centru pažnje i da se u domu priprema slavlje, od prevelike sreće mališani nisu otišli na spavanje u uobičajeno vreme, već su radosno pozirali pred fotoaparatima. Ponosna tetka nije skidala osmeh s lica, a otkrila je da su Lidija i ona sa posebnom pažnjom izabrale stilizovanu odeću za blizance. Tokom proslave prvog rođendana dečaka, Ceca se prisetila trenutka kada joj je sestra saopštila radosnu vest.

- Kada mi je Lidija rekla će roditi blizance od šoka sam joj spustila slušalicu. Ipak, kasnije sam shvatila kolika je to sreća. Prija mi što je kuća puna dečje graje, a naročito sam zadovoljna činjenicom da sam tokom prvih godinu dana sve vreme bila uz njih, kao i da sam im bila na raspolaganju za šta god im je trebalo. Često volim da se šalim kako je prva reč koju su izgovorili bila tetka - iskrena je Ceca koja je te večeri ugostila svoje prijatelje Sašu Vidića, Viki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa. Posebno važno mesto na proslavi imali su baka Mira i deka Slobodan Veličković koji su specijalno za tu priliku doputovali iz Žitorađe.

Cecina deca su na rođendansku žurku došla sa svojim emotivnim partnerima. Veljko (17,5) je uživao u društvu devojke Maše Terzić, a Anastasija (15,5) je prvi put zvanično predstavila svog novog dečka Kostadina Terzića s kojim je u tom trenutku bila u desetodnevnoj vezi u kojoj se, kako kaže, oseća prelepo. Podršku njihovoj romansi dali su i Veljko i Maša koji su već nekoliko meseci zajedno. Cela porodica lepo je prihvatila Mašu koja je izgradila savršen odnos sa svim ukućanima.

Dečja žurka prerasla je u pravi parti, a za muziku je bio zadužen DJ Mile koga porodica angažuje na svim okupljanjima. Ponosna tetka nije skrivala zadovoljstvo, već je uživala u svakom trenutku slavlja, a puno pažnje posvetila je i starijoj Lidijinoj deci, Heleni, koja je prošle nedelje proslavila deveti rođendan i simpatičnom Viktoru (5).


izvor: Story

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin