Kortni Lav: Pevačicin otac tvrdi da je ona umešana u smrt Kurta Kobejna

Kortni Lav: Pevačicin otac tvrdi da je ona umešana u smrt Kurta Kobejna

Autor: | 02/05/2014

0

Henk Harison, otac pevačice Kortni Lav, tvrdi da je njegova kćerka odgovorna za smrt svog supruga, frontmena grupe "Nirvana" Kurta Kobejna. Nekadašnji menadžer grupe "Grateful Dead" izjavio je da nema dokaza da je Kortni ispalila hitac iz puške koji je okončao život legendarnog muzičara pre 20 godina, ali da sa visokim stepenom sigurnosti može da dokaže da je ona umešana u njegovu smrt. Harison, koji sa kćerkom nije u dobrim odnosima, rekao je i da ga je u to ubedila poruka koju je policija iz Sijetla nedavno objavila, a koja se nalazila u Kobejnovom novčaniku, i u kojoj je naveo brojne uvrede na račun svoje supruge i optužio je da troši njegov novac na drogu. Dokaze za svoje tvrdnje Harison planira da objavi u svojoj novoj knjizi: "Ljubav ubija: Ubistvo Kurta Kobejna", a kao ključni trag navodi upravo rukom napisanu poruku, te sumnja i u motive policije, jer su je objavili tek 20 godina nakon tragedije.
- Kada shvatite pravo značenje te male poruke, i povežete je sa ostalim dokazima, svako može da uvidi da se desilo nešto užasno - navodi Harison i dodaje:
- Niko osim mene nije postavio očigledno pitanje: Zašto poruka nije objavljena pre 20 godina? Zato što je policija već odlučila da je to samoubistvo i nije im bilo potrebno više dokaza.
Harison, kojem je zabranjeno da viđa unuku, Kurtovu i Kortninu kćerku Frensis Bin Kobejn, kaže da je godinama sumnjao da je njegova kćerka ubila svog supruga.
- Ona je psihopata, ona ima sociopatsku ličnost kao i ja. Ne znam ko ga je ubio, ali znam ko je imao koristi od njegove smrti: moja kćerka, na prvom mestu - rekao je on u intervjuu koji je dao pre deset godina.
Objavljena poruka podstakla je nove spekulacije u javnosti o okolnostima Kobejnove smrti i o tome u kojoj meri je njegov problematični brak odigrao ulogu u tragediji, a usledila je nakon što je policija odlučila da ponovo ispita smrt rok zvezde.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti