Jovana Nikolić: Ostala bez poslovnog angažmana

Jovana Nikolić: Ostala bez poslovnog angažmana

Autor: | 29/04/2014

0


Iako je bilo planirano da emisiju „Džipsi end frends“, pored Lidije Vukićević, vodi i Jovana Nikolić, manekenka će se pojaviti samo u nekoliko emisija jer produkcija koja je prodala emisiju „Grand narodnoj televiziji“, nije zadovoljna njenim radom. Kako produkcija nije bila oduševljena Jovaninom dikcijom, ali i ponašanjem pred kamerama, odlučili su da više ne radi na ovom projektu.

- Emisija „Džipsi end frends“ se emituje samo na Televiziji “Grand”, a njena realizacija je u produkciji druge kuće. Bilo je planirano da Jovana bude voditeljka emisije, osim Lidije Vukićević, ali producenti nisu bili zadovoljni njenim radom. Naime, Jovana nije mogla da ispravi dikciju, a i nije im se svidelo kako se ponaša pred kamerama, te su odlučili da sa njom prekinu saradnju. Jovana je ipak snimila nekoliko emisija
- izjavio je izvor blizak produkciji koja radi emisiju i dodao da se Jovana složila sa tom odlukom.

- Jovana je svesna da mora da radi na svom izgovoru i da treba da popravlja naglasak, tako da se nije bunila protiv odluke produkcije da prekinu saradnju. Ona je snimila poslednju emisiju koja je bila planirana i završila sa televizijskom karijerom, bar za sada - kaže naš izvor blizak produkciji.

izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Jovana Nikolić

Pročitajte još

Najnovije vesti