Džordž Kluni: Večiti neženja konačno staje na ludi kamen?

Džordž Kluni: Večiti neženja konačno staje na ludi kamen?

Autor: | 27/04/2014

0

Ako je verovati pisanjima američkih medija, Džordž Kluni konačno je spreman da stane pred oltar. Holivudski "večeti neženja" podstakao je glasine da je zaprosio svoju devojku Amal Almudin kada su zajedno viđeni na večeri u Los Anđelesu. Šuškanja o veridbi pojavila su se kada su očevici na njenoj ruci videli prsten, za koji se sumnja da je verenički.
Slavni par proveo je prijatno veče u jednom ekskluzivnom restoranu u društvu Sindi Kraford i njenog supruga Randea Gerbera, sa kojima je Kluni dugogodišnji prijatelj. Dan ranije, dva izvora otkrila su da su glumca i njegovu devojku videli u jednom drugom restoranu, gde su nešto proslavljali, što je dodatno povećalo sumnje u veridbu. Klunijev portparol odbio je da komentariše dešavanja u njegovom privatnom životu.
Pedesetdvogodišnji glumac i 16 godina mlađa Amal, koja je poznati britanski advokat, prvi put su fotografisani zajedno u Londonu prošlog oktobra, kada su navodno započeli romansu, i od tada su nerazdvojni. U martu su otišli na romantično putovanje u okviru kojeg su posetili Tanzaniju i Sejšele.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti