Tamara Jarić: Adrijana je Marka neizmerno usrećila

Tamara Jarić: Adrijana je Marka neizmerno usrećila

Autor: | 26/04/2014

0


Top model Adrijana Lima i srpski košarkaš Marko Jarić trenutno prolaze kroz prvu ozbiljnu bračnu krizu. Par je već gotovo dva meseca razdvojen, žive ne samo na različitim adresama, već veoma često i na različitim kontinentima, a čak su i Uskrs, koji je posebno Limi, kao veoma religioznoj, posebno značajan dan, proveli odvojeno. Tom prilikom prelepa Brazilka putem društvenih mreža čestitala je svima najradosniji hrišćanski praznik, a potpisala je osim sebe i kćerkice koje ima sa Jarićem, Valentinu i Sijenu, ali za Marka nije bilo mesta.
Adrijana je obrisala svog supruga iz kontakata sa svih društvenih mreža, kao i njihove zajedničke fotografije, a poslednji put javno su komunicirali na godišnjicu braka, 14. februara, za Dan zaljubljenih. Navodno, kriza je počela kada je Adrijana, tokom boravka u Turskoj, iz tamošnjih medija saznala da joj je suprug bio neveran, zbog čega su rešili da se razdvoje na neko vreme.
Članovi porodica slavnog para nisu želeli da komentarišu ništa za medije. Markova rođena sestra, mlada kreatorka Tamara Jarić, koja je uvek imala samo reči hvale o popularnoj snajki, ovoga puta je bila uzdržana.
- Ne želim da komentarišem bilo šta o tome - kratko je rekla.
Međutim, pre govorkanja o krizi Tamara je dala intervju za magazin Hello i pozirala sa slavnim bratom, a tom prilikom otkrila je mnogo više. Intervju prenosimo u celosti.

Koliko vam je značila Markova podrška na prvom predstavljanju rada u Beogradu?
- Veoma mi je značila, drago mi je što je ispunio obećanje i došao na moju prvu reviju u našem rodnom gradu. Zadovoljna sam kako je sve prošlo, ali sam perfekcionista i mislim da uvek može bolje. Kolekciju sam spremala tri meseca, a svako ko se bavi modom zna da je to vrlo kratak period za pripremanje i izradu modela. Ipak, uspela sam.

Za poziv dizajnera pripremali ste se mnogo duže.

- Školovala sam se u Italiji, a kasnije sam stažirala u Americi u više od petnaest modnih kuća i sarađivala sam sa značajnim brendovima. Stažiranje je podrazumevalo sve, od donošenja kafe do učestvovanja u kreiranju kolekcija. Iza mene je ogroman rad kojim želim da i dalje stičem iskustvo.

Da li ćete ostati u srpskoj prestonici?
- Planiram da u Beogradu ostanem do daljeg.

Koliko vam je bitna podrška roditelja?
- Podrška porodice mi je i te kako važna. Marko i naši roditelji su uvek bili uz mene i omogućili mi da pronađem sebe i otkrijem svoje talente, a pomogli su mi i da ih na pravi način razvijam. Nisu vršili pritisak na mene u smislu čime ću se baviti, nisu mi nametali sport ili neka druga zanimanja, prepoznali su moju veliku želju da se bavim modom i bili su uz mene.

Da li vam je drago što je i Valentina bila na reviji?

- Naravno da mi je drago, njeno prisustvo me je potpuno opustilo i setila sam se šta je zapravo najvažnije na svetu, a to je porodica. Uz Valentinu i Marka u bekstejdžu zaboravila sam na tremu, bila sam potpuno rasterećena.

Koliko vam znače saveti vaše snahe Adrijane Lime kada je reč o modi?
- Adrijana je deo porodice, ona za nas nije top model, već Markova supruga. Bavimo se istim poslom i njeni saveti o modi mnogo mi znače, ali teme naših razgovora su raznovrsne. Ona je pre svega žena mog brata i osoba koja ga je neizmerno usrećila, tako da je zbog toga svi mnogo volimo i poštujemo. Više razgovaramo o porodici i uobičajenim temama, nego o mom i njenom poslu.

Kakav je Marko kao stariji brat?
- Marko je divan stariji brat. Kada smo bili deca umeo je da me zadirkuje, ima toliko situacija kojih se rado setim. U svemu sam ga oponašala, zbog njega sam se više igrala sa dečacima, pratila sam ga u svemu, to su najlepše uspomene iz mog detinjstva.

Koliko uživate u ulozi tetke?

- Otkako su se Valentina i Sijena rodile bila sam uz njih, kao i svaka tetka. One su divne devojčice, ljubav koju osećam prema njima ne može se opisati. Valentina i ja obožavamo da se igramo zajedno, vreme provedeno sa njima pravi je blagoslov.

Da li biste voleli da Marko dobije još jedno dete?
- Bilo bi super da ponovo postanem tetka, ali mislim da je možda sada red na mene. S obzirom na vreme provedeno sa Sijenom i Valentinom, imala sam dobar "trening" i stekla neophodno iskustvo.

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još