Riki Martin: Objavio singl "Vida" za Svetsko prvenstvo u fudbalu

Riki Martin: Objavio singl "Vida" za Svetsko prvenstvo u fudbalu

Autor: | 25/04/2014

0

Riki Martin objavio je novi singl, "Vida", koji će se naći na zvaničnom saundtreku Svetskog prvenstva u fudbalu 2014. godine, "One Love, One Rhythm". Spot za ovu pesmu koja će obeležiti vrelo fudbalsko leto, snimljen je u brazilskom gradu Rio de Žaneiru.
Pesma "Vida" izabrana je kao pobednica takmičenja SuperSong i kao takva će se naći na albumu "One Love, One Rhythm", koji sadrži najuspešnije pesme urađene u čast Svetskog prvenstva u fudbalu 2014.
Energija, zabava, senzualnost i kultura brazilskog naroda, izražena kroz muziku i fudbal, najistaknutije su teme muzičkog spota "Vida" latino superstara Rikija Martina. Spot je snimljen u Rio de Žaneiru za tri dana, a reditelj je Katja Lund (“News from a personal war” i “City of God”) i Livia Gama iz Bossa Nova Films. Pesmu "Vida" komponovao je Ilajdža King, pobednik SuperSonga, a producent je Salam Remi.
Oko stotinu ljudi, uključujući decu, igrače, modele, kapoera i samba umetnike i fudbalske igrače, pojavljuju se u spotu, a svi su oni pažljivo izabrani da bi dočarali na najbolji način fizičku i karakternu raznolikost, koja je jedna od glavnih karakteristika Brazilaca. Sedamdeset profesionalaca, tri Sony kamere, uključujući i 4K kameru, angažovani su da bi što bolje uhvatile atmosferu spota.
- Mnogo me je zabavio put u Brazil gde sam snimio spot. Neverovatan je osećaj učestvovanja u ovakvoj globalnoj inicijativi, kakva je SuperSong. Srećan sam što konačno izvodim pesmu “Vida” i što sada mogu da je podelim sa celim svetom - izjavio je Riki Martin.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin