Šokantno: Na šta su sve spremne buduće mlade da bi smršale za venčanje

Šokantno: Na šta su sve spremne buduće mlade da bi smršale za venčanje

Autor: | 24/04/2014

0

Buduće mlade sve češće koriste ekspres dijetu kako bi ušle u svoje savršene venčanice. Kontroverzna dijeta podrazumeva guranje cevčice za hranu u nos sve do želuca

Reč je o "K-E dijeti" uz koju se skida deset kilograma za deset dana. Uz pomoć cevčica u organizam se unosi 800 kalorija dnevno, i to putem tečnosti koja sadrži proteine, masnoće i vodu. Nešto slično infuzji.

Jedna od budućih nevesta koje su izdržale ovu ekstremnu dijetu je i Džesika Šnajder, koja je uspela da smrša pet kilograma pred svoje venčanje.

"Bila sam deset dana bez hrane, što je poprilično emocionalno iscrpljujuće. Ljudi su me čudno gledali. Većina je mislila da sam bolesna. Morala sam ponaosob da objašnjavam da sam dobro, da ne umirem i da nisam bolesna. Bila sam strašno umorna. Doktor mi je preporučio da svaki dan šetam po sat-sat i po, ali nisam imala volju", ispričala je Džesika.

Ona je istakla negativne strane ove dijete. Iako doktori naglašavaju da ovakav način mršavljenja ne nosi nikakav rizik, gubitak deset kilograma u deset dana nije nimalo zdrav način.

Izvor: zena.blic.rs

Foto: freedigitalphotos.net

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Najnovije vesti