Opra Vinfri: Bivša maćeha uputila brojne optužbe na račun slavne voditeljke

Opra Vinfri: Bivša maćeha uputila brojne optužbe na račun slavne voditeljke

Autor: | 24/04/2014

0

Barbara Vinfri, bivša supruga Vernona Vinfrija, oca slavne voditeljke Opre Vinfri, otkrila je razlog zašto joj je razvod postao još bolniji nego pre, ali i kakva je zaista najpoznatija voditeljka.

Na svoj 64. rođendan Barbara Vinfri primila je poziv od jedne od najmoćnijih slavnih osoba na svetu - svoje poćerke Opre Vinfri. Barbara je slušala kako joj Opra daje brojne ultimatume:

- Rekla si da nikada ne razgovaram s tobom? Sada želim s tobom da razgovaram. Do ponedeljka se iseli iz moje kuće!

Tako je započela njena 18-mesečna pravna bitka, piše Dejli Mejl. Naime, Oprin otac, Vernon, podneo je zahtev za razvod nakon 14 godina braka, navodeći njeno nerazumno bračno ponašanje kao razlog prekida.

Ranije ovog meseca, Barbara je dobila obaveštenje o iseljenju. Ima vremena do 29. maja da napusti 1,4 miliona vrednu kuću južno od Nešvila, koja joj je bila dom tokom njene 14-godišnje veze s Oprinim ocem.

Sada je Barbara po prvi put progovorila o tome i otkrila kako Opru smatra proračunatom izdajicom. Barbara, takođe, smatra kako je Opra imala veliku ulogu u uništavanju njenog braka i otkriva kakva je tačno žena koja predstavlja svetski brend.

- Izgubila sam sve. Ne samo kuću, izgubila sam svoj dom. Sve su mi uspomene ovde. Pokušala sam da izdržim, ali ima dana kada jednostavno ne razumem zašto je toliko besna na mene da me izbacila na ulicu. Ali, to je Opra - ona je i sudija i porota - rekla je Barbara za Daily Mail.

Za svoju poćerku kaže da je manipulatorka koja se prema porodici ponaša kao da je stvar, a svoje bogatstvo koristi kako bi upravljala drugima.

- Moj muž jednom mi je rekao - to što ti neko nešto pokloni, ne znači da te i voli. Mislio je na Opru. Ona želi da ostavi o sebi utisak drage, brižne, velikodušne osobe spremne da pomogne. Ali, nije takva. Ona je zavisnik o kontroli, sve u životu voli da kontroliše - otkriva Barbara.

Takođe je otkrila kako ih Opra nije često pozivala u svoje mnogobrojne kuće, ali jednom kad su joj došli u posetu u Čikago, Opra ih je najavila kao "Crnčuge u kući! Crnčuge u kući!",

- Mislila je da je to jako smešno. Za mene je to bilo vrlo uvredljivo. Starija sam od nje i znam što to znači. Htela je da nas podseti da pripadamo nižoj klasi - govori Barbara.

Izvor: Blic

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: opra vinfri