Ana Rucner i Vlado Kalember: Definitivni kraj ljubavi

Ana Rucner i Vlado Kalember: Definitivni kraj ljubavi

Autor: | 22/04/2014

0


Violončelistkinja Ana Rucner za hrvatsko izdanje magazina Story otvoreno priča o detaljima i razlozima bolnog razvoda od pevača Vlade Kalembera.

Iako su poslednjih šest subota na pozornici HTV-ovog šoua "Zvezde pevaju" Ana Rucner i Vlado Kalember odavali utisak nikad zaljubljenijeg bračnog para, u intervjuu za najnoviji broj hrvatskog izdanja časopisa Story, slavna violončelistkinja priznala je da je njihovom braku došao kraj i da više ni ne stanuju pod istim krovom.

Ana i Vlado zvanično su pokrenuli brakorazvodnu parnicu na zagrebačkom Opštinskom građanskom sudu, pa će ove nedelje biti održano drugo, verovatno i poslednje ročište.

Poznati supružnici su, kako saznajemo, sporazumno zatražili razvod braka, a pred nadležnim Centrom za socijalnu zaštitu još pre nekoliko nedelja dogovorili su se da će njihov sin Darian nastaviti da živi s majkom, dok će otac Vlado plaćati alimentaciju. Na razvodu navodno insistira Vlado Kalember, dok bi njegova tri decenije mlađa supruga Ana ipak želela da pokuša da sačuva brak.

Ana je zamolila medije za poštovanje privatnosti oboje bivših supružnika pre svega zbog zaštite njihovog maloletnog sina, dok Vlado nije bio raspoložen da komentariše na tu temu.

Autor: Life Content

Izvor: Story.hr, Jutarnji

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti