Agneta Azirović: Jelena Jakovljević Bin Drai tačno zna šta želi

Agneta Azirović: Jelena Jakovljević Bin Drai tačno zna šta želi

Autor: | 21/04/2014

0


Jelena Jakovljević Bin Drai nedavno je u svom domu u Dubaiju ugostila nekadašnju koleginicu, manekenku Agnetu Azirović. Povod ove posete bio je poslovne prirode jer je lepa Beograđanka angažovana za potrebe snimanje kataloga za novu kolekciju Jeleninog brenda „Duchess“. Jelena i Agneta lepo su sarađivale, a uz pomoć šminkerke Keti Kosin, frizerke Raise Abramove, stilistkinje Samante Reding i fotografa Mirjane Žigić-Kairala uradile su odličan set fotografija. Snimanje je obavljeno na pedeset četvrtom spratu kule “Park Place”, a Jakovljevićeva je oduševljena profesionalnošću Azirovićeve.
Iste utiske deli i Agneta, koja se sa rođenom Vojvođankom, koja je sreću pronašla u dalekim Emiratima, poznaje punih dvanaest godina.
- Nas dve smo se upoznale davne 2002. godine u Milanu, gde smo zajedno radile reviju. Bili su to počeci naše manekenske karijerae. Kasnije nas je život vodio na razne strane, pa se nismo sretale, ali je ovo bila idealna prilika da se podsetimo početaka. Prisetile smo se lepih trenutaka i smejale smo se zgodama iz tog perioda - kaže Agneta.
- Snimanje je proteklo savršeno. Odvijalo se na krovu hotela, pa smo posao brzo završili, za sedam sati. Mada sam bila prilično prehlađena, uspela sam da uradim sve što je Jelena zamislila, a tačno je znala šta želi i kako bi slika trebalo da izgleda.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin