Sastojci:
- 500 g pilećeg belog mesa
- 1 veći brokoli
- 200 g kukuruza šećerca iz konzerve
- 1 manji celer
- 1 veza mirođije
- 200 g majoneza
- 1,5 dl neutralne pavlake
- 4 kašike ulja
- mešavina začina, so
Priprema:
1. Pileće belo meso začiniti po ukusu i propržiti sa obe strane na malo ulja. Uz povremeno dolivanje vode po potrebi dinstati dok meso ne omekša, a suvišna tečnost ne uvri.
3. Brokoli iskidati na cvetove i obariti u slanoj vodi. Potom ga ocediti od suvišne tečnosti i iseći na kockice.
4. Celer izrendati na krupno rende, a mirođiju što sitnije iseckati.
5. Posebno umutiti majonez i neutralnu pavlaku, dodati mirođiju i začine po ukusu i promešati.
6. U odgovarajućoj posudi sjediniti piletinu, kukuruz šećerac, brokoli i celer. Preliti pripremljenom smesom od majoneza i polako promešati da se dobije ujednačena smesa.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
18/04/2024
Saznajte višeProleće u dvorištu Verice i Veljka podno Avale, na samom ulazu u raj čeka vas iznenađenje FOTO
Dvorište Verice Rakočević je predivno
18/04/2024
Saznajte višeSok od nara je moćan zaštitnik: 5 razloga zbog kojih je važno da bude jutarnja rutina
Sok od nara čuva zdravlje
18/04/2024
Saznajte višeBogata je kalcijumom i magnezijumom, a ne goji: Tajna vitke linije Ive Štrljić je u ovoj namirnici
Užina Ive Štrljić je ovo povrće
17/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)