Vlada Mandić i Marija Petronijević: Nova šansa za ljubav

Vlada Mandić i Marija Petronijević: Nova šansa za ljubav

Autor: | 18/04/2014

0

Iako je nedavno raskinuo vezu sa pevačicom Anom Nikolić, aktuelni odbornik SNS-a i rukomataš Vlada Mandić odlučio je da posluša svoja osećanja, ali i razum, i pomiri se sa glumicom Marijom Petronijević. Naime, njih dvoje pojavili su se zajedno u sredu uveče na jednoj proslavi i tako potvrdili da je ljubav pobedila, uprkos razlazu koji je trajao pola godine, saznaje "Alo".
- Vlada i Marija pojavili su se na proslavi vidno raspoloženi, blistajući od sreće, a svi koji su se zatekli na licu mesta primetili su da oboje zrače posebnim emocijama - priča izvor sa lica mesta.
- Iako je Marija tokom njihovog prvobitnog zabavljanja živela kod Mandića, nakon razlaza ona se iselila iz njegovog stana, otišla u podstanare, ali i pored toga što su ljubavnu vezu prekinuli, ostali u korektnim odnosima, što je rezultiralo sadašnjim pomirenjem.
Njih dvoje bili su skoro pola godine razdvojeni, čak je poznati sportista javno prošetao Anu Nikolić i Dejanu Živković, ali se po svemu sudeći predomislio i pomirio sa glumicom. Ipak, Mandić ne može da ide protiv svojih osećanja i veruje da obnovljena veza sa Petronijevićevom može da potraje.
- Njih dvoje su odlučili da pruže još jednu šansu svojoj ljubavi, ali su se dogovorili da još uvek svako živi u svom stanu kako ne bi privlačili pažnju medija - kaže izvor, i dodje da je Mandiću prioritet angažovanje u politici i sportu, a njoj voditeljski posao na pomenutoj televiziji.
Ovim povodom pozvali smo Vladu Mandića, koji je kroz osmeh rekao:
Marija i ja nikada nismo bili u svađali.

Izvor: Alo!

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin