Eucerin® Dermo Purifyer poklon paket: Efikasan način da ovog proleća masnu kožu pretvorite u zdravu

Eucerin® Dermo Purifyer poklon paket: Efikasan način da ovog proleća masnu kožu pretvorite u zdravu

Autor: | 17/04/2014

0

Problem akni je rešen! Eucerin® DermoPURIFYER je prva linija preparata koja se bori protiv sva četiri ključna uzroka akni: povećane produkcije sebuma, hiperkeratinizacije (javlja se kao posledica povećanog broja keratinocita, koji zatvaraju folikul dlake pa sebum ne može da izađe na površinu kože) i stvaranja komedona (otvorenih - crnih i zatvorenih - belih), kao i povećanog broja bakterija i zapaljenskih procesa koji usled toga nastaju.
I tu nije kraj dobrim vestima – potražite u apotekama POKLON PAKET! Uz kupljenu Eucerin® DermoPURIFYER hidratantnu kremu (50ml) na poklon dobijate Eucerin® DermoPURIFYER gel za čišćenje lica (200 ml).
Ono čega svakako treba da se pridržavate je da svaki dan prvo očistite kožu i uradite blagi piling, jer se time otpušavaju pore. U toku dana koži je potrebna hidratacija i zaštita od sunca, ali i preparat koji će apsorbovati višak sebuma i koži podariti mat izgled. Svakako ne zaboravite da pred spavanje očistite i tonirate kožu, kao i da nanesete kremu sa antibakterijskim efektom koji će delovati tokom noći.
Zvuči kao naporan raspored, ali uz pravi izbor preparata i efekte koje ćete brzo postići, osećaj zadovoljstva će biti fantastičan. Zato, ne propustite ovu idealnu priliku da uz adekvatnu hidratantnu kremu dobijete na poklon gel za čišćenje koji je zaista neophodan u dnevnoj rutini nege masne kože.
SAVET PLUS: Eucerin® DermoPURIFYER korektor za nečistu kožu lica sadrži mlečnu i salicilnu kiselinu, a osim kozmetičkog dejstva – prekrivanja bubuljica, deluje i terapijski – isušuje akne i doprinosi njihovom nestanku. Preparat je veoma pogodan za brza rešenja i dokazano najbolji saveznik svih žena sa masnom kožom. Ovaj nezaobilazni akter svake kozmetičke torbice maksimalno će opravdati poverenje u ovu medicinsku kozmetiku i njenu efikasnost.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin