Perwoll Fashion Week Awards: L&Z dodelila nagrade Nataši Maljević i Matrix timu

Perwoll Fashion Week Awards: L&Z dodelila nagrade Nataši Maljević i Matrix timu

Autor: | 15/04/2014

0

Završen je 35. Perwoll Fashion Week, a sinoć je u Diva Lounge Baru u Grand Casinu održana svečana dodela nagrada za najbolje učesnike vodećeg modnog projekta u regionu.
Modni studio Click, kao organizator Fashion Weeka dodelio je posebno priznanje Beogradske nedelje mode Bati Spasojeviću povodom njegovog jubileja - 15 godina rada i predstavljanja na BFW.
U ime magazina "Lepota i zdravlje", Milica Đokić dodelila je nagradu za najbolju makeup & hair inovaciju makeup artistkinji Nataši Maljević i Matrix timu za hair styling.
- Dobra šminka i frizura na modnim revijama prate koncept kolekcije, ili ga čak i dodatno ističu, te je zato kreiranje i osmišljavanje makeup & hair identiteta revije posebna umetnost. Timovi šminkera i frizera koji u bekstejdžu realizuju look moraju da budu veoma profesionalni, vešti i uigrani, jer je potrebna brzina da bi sve manekenke na vreme zakoračile na pistu - ne samo sa besprekornom autfitom, već i šminkom i frizurom. Ovi profesionalnci za svoju makeup & hair čaroliju imaju svega dvadesetak minuta po modelu, ili možda čak i manje. Kao magazin posvećen ženama, veoma dobro znamo koliko su dobra šminka i frizura važne - naravno, na revijama, ali i u svakodnevnom životu, jer su moćno oružje koje može da nam podigne samopouzdanje i popravi raspoloženje. I upravo zato se divimo tim kreativnim ljudima, koji nas lookom koji prikazuju na pistama inspirišu da i same, u svakodevnim situacijama budemo hrabrije, maštovitije, da "iskoračimo" iz uobičajenih šablona i obrazaca. Zbog svega toga, i ove godine magazin "Lepota i zdravlje" sa posebnim zadovoljstvom dodeljuje nagrade za najbolju makeup & hair inovaciju na 35. Perwoll Fashion Weeku. Za najbolju inovaciju u oblasti makeupa, izdvajamo avangardni look za reviju Manish Arora, rad makeup artistkinje Nataše Maljević. Hair award, tj. nagrada za najkreativniju frizuru, ovoga puta pripada Matrix timu za upečatljivi hair styling revije Ugg Australia. Ključna reč: volumen - nas je oborio s nogu - rekla je izvršna urednica "Lepote i zdravlja" Jasmina Ubiparip.

Žiri magazina "Bazar" doneo je odluku da nagradu "Marija Kranjc" za najbolju kolekciju dodeli udruženju KLASA, dok je nagradu za ličnost od stila ponela glumica Jelena Gavrilović. Brend KLASA dobio je i nagradu za najupečatljiviju reviju, koju dodeljuje magazin ELLE, kao i nagradu za najbolju reviju, koju je dodelio magazin Grazia. Za najbolju manekenku Perwoll Fashion Weeka izabrana je Marina Krtinić.
Nagrada za najboljeg manekena, koju dodeljuje magazin Esquire otišla je u ruke Petra Pavlovića, dok je titulu najbolje odevene osebe na ovogodišnjoj modnoj smotri, prema mišljenju Stilbook magazina, ponela Marija Minić.
Kompanija Textil uručila je i ove godine Textil Young Designer Award. Za najboljeg mladog dizajnera izabran je Ivan Džolić.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin